GOCAR Magazine #100: Οδηγούμε τις Porsche Taycan 4S και 911 Carrera 4S

Κατέβασε το νέο, επετειακό τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε τη δοκιμή των πιο σημαντικών μοντέλων της σημερινής γκάμας της Porsche

  • -
  • -

Το νέο, 100ο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διπλή δοκιμή των δύο σημαντικότερων μοντέλων από την γκάμα της Porsche. Με την Carrera 4S να αντιπροσωπεύει το σήμερα και την Taycan 4S το πολλά υποσχόμενο αύριο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο.
911

Τιμάμε το πλούσιο παρελθόν ακούγοντας την παλιομοδίτικη χροιά του 6κύλινδρου boxer της 911 και ανυπομονούμε για το μέλλον βλέποντας τις ικανότητες της αμιγώς ηλεκτροκίνητης και εκκωφαντικά γρήγορης Taycan. Την ολοκληρωμένη εμπειρία μας από την οδήγηση των δύο «κοσμημάτων» από τη Στουτγάρδη, μπορείτε να την διαβάσετε στις σελίδες του ανανεωμένου GOCAR Magazine.

taycan

Το 100ο αυτό τεύχος συνδυάζεται με μία εφ΄ όλης της ύλης αναβάθμιση του περιοδικού. Δεν μιλάμε απλά για έναν αισθητικό ανασχεδιασμό των σελίδων, αλλά για μία νέα εξέλιξη της εφαρμογής. Πλέον, η εμπειρία της ανάγνωσης του GOCAR Magazine θα είναι άνετη και φιλική προς το χρήστη όχι μόνο στη ταμπλέτα, αλλά και σε smartphone.

Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα τη νέα και αναβαθμισμένη εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...