Ferrari των 200.000 € τρακάρει μετά από μόλις 3 km [Φωτογραφίες]

Την παρέλαβε και την τράκαρε λίγα λεπτά αργότερα

  • -
  • -

Συνήθως την πρωταπριλιά ο κόσμος προτιμά να κάνει φάρσες στους γύρω του και όχι στον εαυτό του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις, όπως αυτή της φρεσκο-αγορασμένης Ferrari 488 GTB στην Μεγάλη Βρετανία, που τράκαρε μόλις 3 km μακριά από την αντιπροσωπεία από την οποία αγοράστηκε. Σύμφωνα με την αρχές η συγκεκριμένη 488, χρώματος Rosso Corsa, είχε παραλειφθεί από τον νέο της ιδιοκτήτη το πρωί της 1ης Απριλίου και μόλις μερικά λεπτά αργότερα βρέθηκε τρακαρισμένη λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες στο συμβάν, εκτός της πληγωμένης Ferrari, η τιμή της οποία υπολογίζεται κάπου στις 200.000 ευρώ! Επρόκειτο για μεταχειρισμένο όχημα του 2017, με 21.565 km στο οδόμετρο και 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες, οι οποίοι όπως φαίνεται έκαναν καλύτερη δουλειά στο να την κρατήσουν εντός δρόμου. Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα έφερε και το Carbon Package, στοιχείο που του χαρίζει μία ελαφριά δίαιτα και σίγουρα αρκετά υψηλότερη τιμή.

Ferrari-crash-after-dealer-2

 Θυμίζουμε πως το supercar από το Μαρανέλο χρησιμοποιεί έναν turbo V8 3,9 λίτρων, απόδοσης 670 ίππων, χαρίζοντας τους επιδόσεις της τάξης των 3 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και τελική 330 km/h. Κρίνοντας από την κατάσταση του εμπρός μέρους και από το γεγονός πως το αυτοκίνητο κοιτά προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινείται ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται, πιθανότατα ο οδηγός να «ξεθάρρεψε» λίγο πιο γρήγορα απ’ όσο έπρεπε με το πεντάλ του γκαζιού και το αποτέλεσμα να ήταν αυτό που βλέπουμε μετά από μία εμπλοκή με την μπαριέρα. Μάλιστα, ο οδηγός επιβαρύνθηκε και με πρόστιμο 100 λιρών για μη χρήση πινακίδας κυκλοφορίας στο εμπρός μέρος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον που μπορεί να έχει τα χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά όχι και τις οδηγικές ικανότητες. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν συνέπειες πέρα από τις υλικές ζημιές.

Δείτε την σχετική δημοσίευση που έκανε η τοπική τροχαία στο Twitter εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...