Υβριδικό αυτοκίνητο με 26.000 €; Αυτές είναι όλες οι επιλογές

Ευέλικτα supermini και πρακτικά SUV. Αυτά είναι όλα τα πραγματικά υβριδικά μοντέλα που μπορείς να αποκτήσεις με αυτό το ποσό στην Ελλάδα σήμερα.

  • -
  • -

Μπορεί το Toyota Prius να είναι το αυτοκίνητο που σύστησε την υβριδική τεχνολογία στις μάζες, πλέον όμως η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών έχει να προσφέρει από τουλάχιστον ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί κάποια μορφή της. Προς το παρόν θα αφήσουμε τα mild και plug-in hybrid στην άκρη, και θα ασχοληθούμε με τις full hybrid επιλογές της αγοράς. Θυμίζουμε πως πρόκειται για τα αυτοκίνητα που συνδυάζουν έναν θερμικό κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας την δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς όμως να φέρουν την ανάγκη φόρτισης από εξωτερική πηγή (βλέπε plug-in hybrid).

Αν και μέχρι πρότινος οι full hybrid επιλογές ήταν αρκετά περιορισμένες, όλο και περισσότερες εταιρίες έχουν αρχίσει να προσφέρουν διάσημα μοντέλα τους με την εν λόγω τεχνολογία. Εμείς θέλοντας να εμβαθύνουμε την έρευνα μας στα διαθέσιμα πλήρως υβριδικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, ορίσαμε ένα «ταβάνι» στις 26.000 ευρώ και βρήκαμε όλες τις επιλογές.

Τα υβριδικά αυτοκίνητα ι περιπτώσεις των υβριδικών που ξεχωρίζουν

Η Toyota ως ειδική της υβριδικής τεχνολογίας, φυσικά και έχει τις περισσότερες προτάσεις, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα και από άλλες εταιρίες. Πολύ ενδιαφέρον έχει πως εντός του συγκεκριμένου budget υπάρχουν επιλογές όπως το Toyota Yaris, το οποίο μπορείς να αποκτήσεις ακόμα και στην κορυφαία του έκδοση Chic Bi-Tone με 24.330 €, ενώ άλλα μοντέλα – ακόμη και ίδιας κατηγορίας (βλέπε Honda Jazz) – είναι κάπως πιο ψηλα αλλά και πάλι εντός των ορίων. Επίσης, μπορεί το Toyota C-HR να ξεπερνά το όριο που θέσαμε, αλλά θα του επιτρέψουμε να συμμετάσχει λόγω του ότι η διαφορά είναι μικρή.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή τη φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να δείτε αναλυτικά πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων:

Mazda 2 Hybrid – 19.791 €

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5c275bbb794b8a394188a519181c342c.jpg

Toyota Yaris Hybrid 1.5 116 PS – 19.880 €

yaris

Toyota Yaris Cross Hybrid 1.5 116 PS – 22.720 €

yaris cross

Honda Jazz Hybrid 1.5 109 PS – 23.750 €

jazz

Suzuki Vitara Strong Hybrid 1.5 116 PS – 25.580 €

vitara

Toyota C-HR Hybrid 1.8 122 PS – 26.420 €

c-hr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...