Αυτές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχεις αν χρησιμοποιείς Android Auto!

Το Android Auto είναι πλέον συμβατό σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα και μέρος της καθημερινότητας του οδηγού. Αυτές τις 7 εφαρμογές πρέπει να έχεις στο κινητό σου!

  • -
  • -

Η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας πλέον, με τις ώρες της ημέρας κατά τις οποίες δεν βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε κάποιο είδος συνδεσιμότητας να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Ένα σεβαστό μέρος του 24ώρου για τους περισσότερους από εμάς, αφιερώνεται στις μετακινήσεις, με τα αυτοκίνητα μας να γίνονται η κινητή βάση μας. Η εποχή που το ΙΧ μας αποτελούσε αποκλειστικά ένα μεταφορικό μέσο έχει περάσει προ πολλού, με τις οθόνες των infotainment να έχουν ισχύ αντίστοιχη με ενός υπολογιστή.

Μία εκ των διασημότερων λειτουργιών που παρέχεται πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων, είναι το Android Auto. Πρόκειται για την εφαρμογή που μεταφέρει ουσιαστικά την οθόνη του Android που έχουμε στην τσέπη μας, στην οθόνη του infotainment και μαζί όσες από τις αγαπημένες μας εφαρμογές είναι συμβατές. Γι’ αυτό το λόγο, βρήκαμε τις 7 καλύτερες εφαρμογές που μπορεί να βρει κάποιος στο Play Store για το Andoid Auto και σας τις παραθέτουμε παρακάτω.

1. Google Maps

Με διαφορά, η πιο χρήσιμη εφαρμογή του smartphone για το αυτοκίνητο είναι αυτή των χαρτών. Μας επιτρέπει να πάμε παντού, χωρίς να χαθούμε, παρέχοντας μας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την διαδρομή που ακολουθούμε. Το Android Auto μεταφέροντας όλα αυτά στην οθόνη του αυτοκινήτου, πραγματικά μας λύνει τα χέρια.

2. Facebook Messenger

Συνεχίστε τις συνομιλίες που είχατε πριν μπείτε στο όχημα σας χωρίς κανένα κίνδυνο χάρη στις φωνητικές εντολές.

3. Telegram

Το Telegram είναι μία από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες για δωρεάν επικοινωνία. Παρέχει ταχύτητα, απλότητα και κυρίως περισσότερη ασφάλεια. Αυτό συμβαίνει διότι τα μηνύματά του είναι encrypted και μπορούν ακόμη και να αυτοκαταστραφούν εφόσον εσείς το επιλέξετε.

4. Autovaras

Το AutoVaras είναι μία δωρεάν εφαρμογή που κρατά διάφορα στοιχεία για το όχημά μας και καλείται να μας ενημερώσει. Λειτουργεί ουσιαστικά σαν ηλεκτρονικό ημερολόγιο, δίνοντας την δυνατότητα καταχώρησης των σέρβις του αυτοκινήτου, την ημερομηνία λήξης της ασφάλειας, των τελών κυκλοφορίας, της κάρτας καυσαερίων κ.α.

5. Spotify

Χρειάζονται συστάσεις; Όλη η αγαπημένη σου μουσική, εύκολα προσβάσιμη για να σε συνοδέψει σε όλες σου τις μετακινήσεις, λες και χρησιμοποιείς το κινητό σου.

6. Waze

Το καλύτερο δωρεάν GPS με ζωντανή ενημέρωση για αποφυγή κίνησης, αστυνομία και ατυχήματα. Παράλληλα μπορείτε να βρείτε και το φθηνότερο βενζινάδικο στη διαδρομή σας. Ιδιαίτερα χρήσιμο στις μέρες μας!

7. TuneIn Radio

Το κλασικό ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου δεν σου είναι αρκετό; Εδώ θα βρεις 100.000 σταθμούς από όλο τον κόσμο!

Εσείς έχετε κάποια εφαρμογή για Android Auto που χρησιμοποιείτε και δεν μπορείτε να την αποχωριστείτε; Πείτε μας στα σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...