Ουκρανία: 1 εκατ. ευρώ από τη Honda και 2 λεωφορεία από τον Όμιλο Σαρακάκη

Έμπρακτη βοήθεια στέλνει η Honda αλλά και ο Όμιλος Σαρακάκη στους ανθρώπους της Ουκρανίας οι οποίοι δοκιμάζονται από την εισβολή της Ρωσίας.

  • -
  • -

Το 1 εκατομμύριο ευρώ φτάνει η οικονομική συνεισφορά της Honda προς τον ουκρανικό λαό. Η δωρεά θα προσφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό της Ιαπωνίας και από εκεί θα διοχετευθεί στις προσπάθειες αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, καθώς και στην υποστήριξη των ενεργειών ανακούφισης των χωρών που δέχονται πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Δείτε ακόμα: Ουκρανία: Tesla ξέφυγε από τον πόλεμο αλλά έμεινε από μπαταρία

Ωστόσο, πέρα από την προσφορά της Honda, ο Όμιλος Σαρακάκη αναλαμβάνει και ο ίδιος δράση. Έτσι, κατόπιν συνεννοήσεως με την ελληνική κυβέρνηση, έθεσε άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας 2 λεωφορεία τουριστικού τύπου μάρκας Volvo-Irizar, με δυνατότητα μεταφοράς 52 επιβατών το καθένα για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης και μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών πρώτης ανάγκης προς την Ουκρανία.

Ο Όμιλος Σαρακάκη έχει παρουσία και στη Ρουμανία, οπότε οι άνθρωποί του διαμορφώνουν ίδια άποψη σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία και κυρίως σε ό,τι αφορά τις προσφυγικές ροές. Η δράση που ανέλαβε με την παραχώρηση των 2 τουριστικών λεωφορείων εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...