Καινούρια Corvette «τουμπάρει» pick-up

Ο οδηγός μίας καινούριας Chevrolet Corvette έπεσε σε μποτιλιάρισμα όμως ήταν ανυπόμονος, κάτι το οποίο πλήρωσε ακριβά.

  • -
  • -

Το να είσαι κολλημένος σε μποτιλιάρισμα σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, όμως τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Απλά κάθεσαι στην ουρά και περιμένεις πότε θα αρχίσει να καθαρίζει ο δρόμος για να κινηθείς πιο γρήγορα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει σημασία πόσο δυνατό είναι το αυτοκίνητο που οδηγείς. Όλα τα οχήματα που βρίσκονται στο ίδιο σημείο με εσένα κινούνται με τον ίδιο βασανιστικά αργό ρυθμό (ή δεν κινούνται καθόλου).

Πολλές φορές δε λείπουν οι οδηγοί οι οποίοι νομίζουν ότι επειδή οδηγούν κάποιο ισχυρό αυτοκίνητο μπορούν να ξεφύγουν, όμως αυτό δεν ισχύει, κάτι που διαπίστωσε με τον πιο δύσκολο τρόπο ο άνθρωπος που βρισκόταν στο τιμόνι της λευκής Corvette.

Βιαζότανε, αλλά «το πλήρωσε»

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στην Καλιφόρνια. Η λευκή Corvette C8 (η τελευταία γενιά του μοντέλου) βρέθηκε σε ένα μποτιλιάρισμα. Προκειμένου να ξεφύγει από αυτό ο οδηγός αποφάσισε να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να προσπεράσει πολλά αυτοκίνητα μαζί. Ωστόσο, τρία οχήματα πιο μπροστά υπήρχε ένα pick-up το οποίο ήθελε να στρίψει αριστερά.

Το pick-up κατέληξε ανάποδα

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχε ανάψει φλας, όμως με το ρυθμό που κινούνταν η Corvette, ο οδηγός της δεν πρόλαβε να το αντιληφθεί, οπότε η αναπόφευκτη κατάληξη ήταν η σύγκρουση. Από αυτή η Corvette υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές στο μπροστά μέρος και στην πλευρά του συνοδηγού, με τον μπροστά δεξιά τροχό να έχει μετακινηθεί σημαντικά προς την καμπίνα. Όσον αφορά το pick-up, υπέστη και αυτό αρκετές ζημιές, ενώ ανετράπη και κατέληξε να ακουμπάει με την οροφή του στην άσφαλτο.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους

Όσον αφορά τους επιβάτες, οι τρεις που βρίσκονταν στο pick-up μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όμως χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ο οδηγός της Corvette δεν τραυματίστηκε σχεδόν καθόλου, έτσι δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε κάποιο νοσοκομείο. Ο τελευταίος μπορεί να γλίτωσε τον τραυματισμό, όμως όχι και τις κατηγορίες από την Τροχαία, η οποία του χρέωσε την ανάλογη κλήση για επικίνδυνη οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...