Videο-Δοκιμή DS 4 Cross - Υψηλή ραπτική με ουσία

Με διττό χαρακτήρα, μοναδικό ντιζάιν και γαλλική φινέτσα το νέο DS 4 Cross αποτελεί μία φρέσκια προσθήκη στα premium C Crossover. Δείτε τη δοκιμή του σε video.

  • -
  • -

Η DS Automobiles μπορεί να μην έχει μακρά ιστορία, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία premium μάρκα, με έμφαση στο ντιζάιν, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τη γαλλική φινέτσα. Η νέα DS 4 αποτελεί το τέταρτο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας, και πιθανότατα το πιο σημαντικό.

Έχοντας δανειστεί στοιχεία από διάφορα αμαξώματα, διαθέτει μοναδικό ντιζάιν και χαρακτήρα, στοιχεία που της επιτρέπουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις premium κατασκευές του C Segment. Μάλιστα, η έξυπνη κίνηση των Γάλλων με την έκδοση Cross, που διακρίνεται για τα crossover χαρακτηριστικά, επιτρέπει στη DS 4 να διευρύνει το κοινό της, αφού απευθύνεται και σε όσους κοιτούν προς την κατηγορία των premium C Crossover. Στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις μας από την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1.200 cc και απόδοσης 130 ίππων, ταξιδεύοντας μέχρι τη Λίμνη Δόξα!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το GOCAR Magazine #99 για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της DS 4.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...