Αγρότης διέλυσε ένα Opel Corsa με μπουλντόζα επειδή του έκλεισε το χωράφι [video]

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως ξεκίνησε η ιστορία, όμως στο βίντεο βλέπουμε μια… ακραία αντίδραση από έναν αγρότη που μάλλον δεν του αρέσει όταν του κλείνουν το δρόμο του χωραφιού.

  • -
  • -

Σε κανέναν δεν αρέσει όταν του κλείνουν το δρόμο του σπιτιού, το ιδιωτικό πάρκινγκ, ακόμη και το δρόμο που οδηγεί στο χωράφι του, όμως μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς ψύχραιμους τρόπους για να λυθεί το όποιο πρόβλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση από την Αγγλία, η… ηρεμία δεν κατάφερε να επικρατήσει και ένας αγρότης, πραγματικά διέλυσε ένα Opel (Vauxhall) Corsa με μια μικρή μπουλντόζα επειδή του έκλεινε το δρόμο για το χωράφι και το σπίτι του.

Ο Robert Hooper δήλωσε ότι «το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του και το δικό μου κάστρο αρχίζει από την μπροστινή είσοδο του σπιτιού». Χρησιμοποιώντας έναν παλιό νόμο, με ηλικία άνω των 400 ετών κατάφερε να αποφύγει τις σημαντικές κυρώσεις, αν και κατηγορήθηκε για σημαντικά ζητήματα όπως επικίνδυνη οδήγηση και εγκληματική συμπεριφορά. Όπως βλέπουμε προς το τέλος του βίντεο, δεν ήταν μόνο ότι με την μπουλντόζα τούμπαρε 2-3 φορές το άτυχο Corsa, αλλά έριξε και τον -έξαλλο από τα νεύρα του- οδηγό με κίνδυνο να τον πατήσει.

Ο Charlie Burns από τη δική του πλευρά, ήταν ένας άνδρας που… κατέβασε κάμποσες μπύρες σε μια τοπική pub και έψαχνε τρόπο να γυρίσει στο σπίτι του. Ένας φίλος του, ιδιοκτήτης του Corsa, προθυμοποιήθηκε να τον γυρίσει. Σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστήριξαν, κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους έσκασαν δύο λάστιχα στο αυτοκίνητο και για αυτό μπήκαν στον ιδιωτικό δρόμο. Ο αγρότης από την άλλη, διηγείται διαφορετικά την ιστορία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπήρξαν προηγούμενα πριν από τις εικόνες που κατέγραψε το βίντεο.

Ζήτησε ευγενικά στους δύο νεαρούς να απομακρύνουν το όχημα γιατί εμπόδιζαν το δρόμο για το χωράφι του. Ο Charlie Burns του απάντησε με αγένεια και οι τόνοι ανέβηκαν. Ως αποτέλεσμα, ο 21χρονος χτύπησε στο πρόσωπο τον αγρότη και εκείνος, ανέλαβε δράση με τη μπουλντόζα. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι τους είχε προειδοποιήσει, πως αν δεν μετακινήσουν εκείνοι το αυτοκίνητο, τότε θα το κάνει αυτός. Σίγουρα πάντως, όποιος δει το βίντεο, αποκλείεται να του κλείσει το δρόμο του χωραφιού του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...