Τι δεν πρέπει να κάνεις αν σε πιάσει η «δαγκάνα» της Τροχαίας [Video]

Αν τουλάχιστον θες το αυτοκίνητο σου να βγει αλώβητο από αυτή την εμπειρία

  • -
  • -

Οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Όταν πρόκειται για ένα απλό χαρτάκι κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα, είναι μικρό το κακό. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που τα όργανα της τροχαίας αφιερώνουν λίγο περισσότερο χρόνο και το όχημα που έχει σταθμεύσει σε σημείο που δεν θα έπρεπε, αποκτά νέο αξεσουάρ. Φυσικά αναφερόμαστε στην δαγκάνα, το μεταλλικό «σκουλαρίκι», θα μπορούσαμε να πούμε, το οποίο τοποθετείται έτσι ώστε ο οδηγός να μην μπορέσει να φύγει πριν αυτό αφαιρεθεί - αφού πρώτα πληρωθεί το πρόστιμο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που έχει παρανομήσει, δεν σκέφτεται και πολύ πριν προχωρήσει σε πράξεις, με αποτέλεσμα να έχουμε περιστατικά σαν αυτό που θα δείτε στο video παρακάτω. Η παρέα που εμφανίζεται στο κλιπ, αποφάσισε πως είναι καλή ιδέα να μετακινήσει το αυτοκίνητο ενώ η δαγκάνα βρίσκεται ακόμη πάνω στον τροχό, με στόχο να την αποσυνδέσει.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήλπιζαν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αρκετή ζημιά στο αυτοκίνητο πριν σκεφτούν να αφαιρέσουν τελείως τον μπλοκαρισμένο τροχό. Δείτε όλο περιστατικό παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...