Άνθρωπος της Χρονιάς ο Luc Donkerwolke - Δείτε την συνέντευξή του στο GOCAR [video]

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που του πήρε πριν λίγους μήνες ο Μιχάλης Γεωργιάδης

  • -
  • -

Τον τίτλο του «Person of the Year» του οργανισμού WCOTY(World Car of The Year), κέρδισε ο Επικεφαλής Σχεδιασμού του Hyundai Motor Group, Luc Donckerwolke, για το 2022. Ο κ. Donckerwolke επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή αφού έχει αναλάβει την ευθύνη σχεδιασμού για μια σειρά από εξαιρετικά καινοτόμα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Hyundai Ioniq 5, Genesis GV60 και Kia EV6, τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο. Επιπλέον, τα μοντέρνα του Pony και Grandeur έχουν κάνει φόρο τιμής στη μεγάλη και συχνά παραμελημένη κληρονομιά της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κορέας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΘΗΝΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ KIA EV6

Σε δηλώσεις του είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που έλαβα το βραβείο «Πρόσωπο της Χρονιάς» και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής και την πολύτιμη ομάδα του Hyundai Motor Group, χωρίς τους οποίους αυτό δεν θα ήταν δυνατό».

Με μια μακρά καριέρα που περιλαμβάνει πολλαπλές βραβεύσεις και προυπηρεσία σε μάρκες όπως η Peugeot, Audi, Lamborghini και Bentley, o Luc είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει τη δύναμη να δημιουργεί τις εξελίξεις. Είναι στη φύση του σχεδιαστή να βρίσκεται αρκετά χρόνια μπροστά από την εποχή του.



Περσινός νικητής του βραβείου ήταν ο Akio Toyoda, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota.

Η κριτική επιτροπή των World Car Awards αποτελείται από 102 δημοσιογράφους, οι οποίοι προέρχονται από 33 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Μεταξύ αυτών και ο δικός μας, Μιχάλης Γεωργιάδης, ο μοναδικός Έλληνας εκλέκτορας για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς. Δείτε το video με την συνέντευξη που έδωσε ο Luc Donckerwolke, στον Μιχάλη Γεωργιάδη πριν λίγους μήνες πίσω από το τιμόνι ενός Kia EV6, παρακάτω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...