Ανανέωση για το Nissan LEAF - Πότε έρχεται Ελλάδα

Το επιτυχημένο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan αναβαθμίζεται στα σημεία και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά.

  • -
  • -

Η δεύτερη γενιά του Nissan LEAF συνέχισε την επιτυχία της πρώτης. Οι Ιάπωνες έφεραν στην αγορά μια πρόταση για σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται με μαεστρία στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ενώ η εμφάνισή του είναι σύγχρονη και ισορροπημένη. Πλέον είμαστε στη στιγμή που η Nissan αποφάσισε να ανανεώσει στα σημεία το LEAF. Δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές που θα άλλαζαν σημαντικά την εικόνα του, απλώς το αναβαθμίζει στα σημεία για να δείχνει πιο φρέσκο.

Δείτε ακόμη: Συμβιώνουμε με το Nissan LEAF e+ και… εθιζόμαστε!

Η εμπρός μάσκα έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ενώ πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα χρώματα του αμαξώματος. Η Nissan έφερε κάποια από τα χρώματα του νέου Qashqai στην παλέτα του LEAF και παράλληλα, το εφοδιάζει με νέα σχέδια για τους τροχούς. Έτσι ανταποκρίνεται καλύτερα στη νέα αισθητική ταυτότητα της φίρμας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τα νεότερα μοντέλα της. Φυσικά όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες που γνωρίζουμε από το υπάρχον LEAF συνεχίζουν να βρίσκονται στον εξοπλισμό του.

Σύμφωνα με τη Nissan, τα νέα χρώματα δίνουν επιλογές στους αγοραστές, είτε αυτοί αναζητοούν κάτι πιο διακριτικό, είτε κάτι πιο σπορ και ξεχωριστό. Το ίδιο ισχύει και για τους τροχούς των 16 ή 17 ιντσών, ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή. Το ανανεωμένο Nissan LEAF θα συνεχίσει να διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας. Η μεγαλύτερη έκδοση LEAF e+ έχει μπαταρία 62 kWh και αυτονομία έως και 385 χιλιόμετρα στον κύκλο μετρήσεων WLTP, για μέγιστη εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού μοντέλου χωρίς άγχος.

Το ProPILOT και το e-Pedal, δύο τεχνολογίες που αποτελούν σημείο αναφοράς για το Nissan LEAF πλέον, είναι διαθέσιμα κανονικά στον εξοπλισμό, όπως και το NissanConnect App που επιτρέπει τη σύνδεση και το χειρισμό λειτουργιών του οχήματος μέσω smartphone. Όπως λέει η ιαπωνική μάρκα, το LEAF την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάπτυξη μιας νέας εταιρικής ταυτότητας για να υποστηρίξει την ιδέα της ηλεκτροκίνησης. Μέσα στα επόμενα χρόνια σκοπεύει να παρουσιάσει 23 εξηλεκτρισμένα μοντέλα, με το LEAF να είναι το αυτοκίνητο που καθιέρωσε τη φίρμα στον κόσμο των ηλεκτρικών. Αλλά πριν από αυτό, το ανανεωμένο LEAF θα διατεθεί στις ευρωπαϊκές αγορές από τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...