Η Lamborghini εκδίδει το δικό της NFT

Το πρώτο NFT της Lamborghini παίρνει σάρκα και οστά σε συνεργασία με τον Ελβετό καλλιτέχνη Fabian Oefner και σύντομα, θα δημοπρατηθεί.

  • -
  • -

Το κύρος του σήματός της και η κοινότητα στην οποία απευθύνεται, επιτρέπει στη Lamborghini να μπαίνει σε νέα «χωράφια» με χαρακτηριστική ευκολία. Ο κόσμος του blockchain ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, αφού για πρώτη φορά, θα παρουσιάσει το πρώτο της NFT (non-fungible token). Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Ελβετό καλλιτέχνη Fabian Oefner. Η εικόνα που δημιουργήθηκε δείχνει μια Lamborghini σε… τροχιά γύρω από τη γη να διαλύεται σε χιλιάδες κομμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο FABIAN OEFNER ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 

Η ιταλική μάρκα έδωσε σχέδια από μέρη της Aventador Ultimae, της ισχυρότερης Aventador που δημιουργήθηκε ποτέ με 780 ίππους και περιορισμένη παραγωγή στις 350 μονάδες. Ο καλλιτέχνης σε συνεργασία με την ομάδα του χρειάστηκε 2 μήνες για να ολοκληρώσει το έργο των 600 εκατομμυρίων pixels και να αποτυπώσει μια στιγμή ακαριαίας διάλυσης που θα διαρκούσε για ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

lamborghini nft

Φωτογράφισε πάνω από 1.500 κομμάτια του συλλεκτικού supercar και η ανάλυση της τελικής φωτογραφίας είναι τόσο μεγάλη, που μπορείς να διαβάσεις ακόμη και τη σειρά ανάφλεξης των κυλίνδρων που παραδοσιακά αναγράφεται πάνω στους V12 κινητήρες της Lamborghini. Κάνοντας zoom πάνω στο original αρχείο αποτυπώνονται μοναδικές τέτοιες λεπτομέρειες, που δείχνουν την απόλυτη προσοχή που δόθηκε στο έργο.

Το πρώτο NFT project της Lamborghini βγήκε «στον αέρα» την 1η Φεβρουαρίου του 2022 και διήρκησε 75 ώρες και 50 λεπτά, ακριβώς ο χρόνος που χρειάστηκε το Apollo 11 για να εγκαταλείψει τη γη και να μπει στην τροχιά του φεγγαριού. Θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα NFT projects από τη Lamborghini, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να συνεχίσει να ασχολείται με τη ραγδαία αναπτυσσόμενη τάση του διαδικτύου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...