Νέα καθυστέρηση για το Tesla Cybertruck! Πότε θα παραχθεί τελικά;

Το ιδιαίτερο, ηλεκτρικό pick-up της Tesla δεν θα περάσει τελικά στην παραγωγή το 2022, όπως ακουγόταν μέχρι πρότινος.

  • -
  • -

Η Tesla έχει αλλάξει αρκετές φορές… γνώμη για το Cybertruck. Η διάθεσή του στην αγορά αρχικά πήρε παράταση (τον Αύγουστο του 2021) με έτος εκκίνησης της παραγωγής το 2022, τώρα όμως παίρνει ακόμη μια παράταση, για το 2023 αυτή τη φορά. Οι κινήσεις αυτές δεν αποτελούν έκπληξη για την Tesla αφού και το κορυφαίο σε πωλήσεις σήμερα, Model 3 καθυστέρησε αρκετά από το αναμενόμενο μέχρι τελικά να περάσει σε φάση παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ TESLA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο Reuters, το Cybertruck θα το δούμε στους δρόμους από το 2023 και μετά. Οι φήμες λένε ότι η Tesla θέλει να το κάνει ακόμη καλύτερο πριν βγει στην αγορά, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, που ήδη έχει αρχίσει το δικό του παιχνίδι. Η Ford με το F-150 Lightning είναι ο βασικός τους στόχος, ενώ όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες στα μεγάλα ηλεκτροκίνητα pick-up σύντομα θα πολλαπλασιαστούν.

Η GMC θα παρουσιάσει τη δική της πρόταση και η Rivian ήδη μας έχει δώσει δείγμα για τη δική της προσέγγιση στην κατηγορία. Η Tesla αυτή τη στιγμή έχει έτσι κι αλλιώς ένα πολύ δυνατό όνομα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, οπότε το χρονικό προβάδισμα δεν είναι κάτι που την απασχολεί και τόσο. Άλλωστε το Cybertruck έχει τόσο φουτουριστική εμφάνιση και κέρδισε τόση δημοσιότητα με την παρουσίασή του, που η επιτυχία του στο κομμάτι των πωλήσεων είναι δεδομένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...