CASA SEAT: 170.000 επισκέπτες για εκδηλώσεις και… εμβόλια

Το 2021 η SEAT συνέβαλε έμπρακτα στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, στήνοντας ένα κέντρο εμβολιασμού στον πολυχώρο CASA SEAT.

  • -
  • -

Το CASA SEAT είναι ένας πολυχώρος στο κέντρο της Βαρκελώνης που φτιάχτηκε με σκοπό να αποτελέσει κέντρο γνωριμίας του κοινού με τα αυτοκίνητα της εταιρίας και με τις νέες λύσεις αστικής κινητικότητας, αλλά και ως βάση για άλλες δραστηριότητες και για εκδηλώσειςπολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, και μέχρι το τέλος του 2021 στο CASA SEAT βρέθηκαν 170.022 επισκέπτες. Αρκετοί πήγαν με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη έκθεση Merry Days, που έχει μετατρέψει το χώρο σε έναν μαγικό κόσμο, ιδανικό για παιδιά. Άλλοι για να δειπνήσουν στο εστιατόριο Ametller Origen Mercat d'Autors, το μενού του οποίου περιλαμβάνει πιάτα διάσημων σεφ. Και άλλοι για να δουν από κοντά ή και να οδηγήσουν τα οχήματα, τετράτροχα ή δίτροχα, που φέρουν τα σήματα της SEAT ή της CUPRA.

Πέρα από όλους τους παραπάνω όμως, υπήρχαν και εκείνοι που πήγαν στο CASA SEAT για να εμβολιαστούν. Μετά από συμφωνία με την καταλανική κυβέρνηση, και με σκοπό τον πιο άμεσο περιορισμό της πανδημίας, μετά τον εμβολιασμό του προσωπικού της η SEAT δημιούργησε 4 σημεία εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού. Ένα έχει δημιουργηθεί στο CASA SEAT, ένα δίπλα στο εργοστάσιό της στο Martorell, ενώ άλλα δύο βρίσκονται σε κινητές μονάδες, οι οποίες σταθμεύουν σε διάφορα σημεία της Βαρκελώνης.

Η SEAT δεν παρέχει μόνο το χώρο και τον εξοπλισμό, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται για την πραγματοποίηση των εμβολιασμών, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα από 100 άτομα.

CASA SEAT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...