To νέο Opel Insignia θα είναι SUV;

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, θέλουν τη νεότερη γενιά του Opel Insignia να υιοθετεί crossover χαρακτηριστικά!

  • -
  • -

Η τάση των SUV και crossover δεν έχει κοπάσει και η ζήτηση του αγοραστικού κοινού για κατασκευές του είδους αυξάνεται συνεχώς. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Opel ετοιμάζεται να διαφοροποιήσει ριζικά τη νεότερη γενιά του Insignia. Με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων του, το πολυτελές γερμανικό σεντάν θα αποκτήσει SUV χαρακτήρα και σχεδίαση.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα κατασκευαστεί επάνω στο νέο πάτωμα eVMP, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που θα βασιστούν τα νέα Peugeot 3008 και 5008. Κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται σε plug-in ή αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, με αυτονομία από 400 έως και 650 χιλιόμετρα, ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας. Αυτή θα έχει χωρητικότητα 60 ή 100 kWh. Στη βάση της γκάμας θα συναντάμε την έκδοση των 136 ίππων, ενώ στην κορυφή θα τοποθετηθεί αυτή με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, απόδοσης 340 ίππων.

Παράλληλα, αναμένεται να είναι διαθέσιμο και με θερμικούς κινητήρες, οι οποίοι θα ενισχύονται από σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Η αποκάλυψη του δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, αφού το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί επίσημα το 2024. Κάτι που σημαίνει ότι νωρίτερα θα λανσαριστεί η νέα γενιά των Peugeot 3008 και 5008.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...