Αυτόματο οικογενειακό χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με 493 lt χώρο αποσκευών και τιμή κάτω από 24.000€!

Μια από τις ελάχιστες επιλογές της ελληνικής αγοράς που μπορεί να τσεκάρει τόσα πολλά κουτάκια από την λίστα ενός επίδοξου αγοραστή, σε τόσο χαμηλό κόστος.

  • -
  • -

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να έχουν πάρει την ανιούσα, το να βρεις ένα αυτοκίνητο που να εκπληρώνει την πλειονότητα των επιθυμιών σου και να πωλείται σε τιμή-ευκαιρία, γίνεται όλο και δυσκολότερο. Και κάπου εκεί μέσα στο χάος των μικρομεσαίων που αγγίζουν τις 25.000 ευρώ σχεδόν από τη βασική τους έκδοση, έρχεται ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που έχουμε επιλέξει σήμερα για να «ταπεινώσει» των ανταγωνισμό.

Station wagon που θα χωρέσει όλη την οικογένεια και θα περισσεύει και χώρος, με πορτ μπαγκάζ που αγγίζει τα 493 lt με τα πίσω καθίσματα στην θέση τους, με αυτόματο κιβώτιο για ξεκούραστες μετακινήσεις και ήπια υβριδικό σύστημα για κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5,3 lt/100km σε μεικτό κύκλο (WLTP). Ποιο είναι το κόστος απόκτησης όλων αυτών; Μόλις 23.890 ευρώ και με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (120 g/km).

Το μοντέλο που τα κάνει όλα και συμφέρει; Το Hyundai i30 Tourer με τον χιλιάρη turbo των 120 ίππων κάτω από το καπό να συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων του μοντέλου. Παράλληλα, εδώ θα βρείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του i30 Tourer.


i30 tourer

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...