Coupe SUV με κατανάλωση 5,5 lt/100km και τιμή 22.000 ευρώ – Ποιο είναι;

Με πλούσιο εξοπλισμό και χώρο αποσκευών 440 λίτρων

  • -
  • -

Κάποιος που ψάχνει να αγοράσει την τελευταία τάση της μόδας στην αγορά αυτοκινήτων εν έτη 2023, τότε θα ξέρει πως ένα απλό SUV δεν φτάνει πλέον. Οι καιροί προστάζουν πιο σπορ σιλουέτα χωρίς συμβιβασμούς όμως στα crossover χαρακτηριστικά και κάπως έτσι η κατηγορία των coupe SUV που συνεχώς διευρύνεται, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

Υπάρχει μία χάρη στο καμπυλωτό τελείωμα της οροφής που ή θα σε σαγηνεύσει ή θα σε απωθήσει. Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τότε οι επιλογές σου όλο και αυξάνονται, με την τελευταία προσθήκη στην λίστα να έρχεται και σε τιμή-ευκαιρία! Μοντέρνα εμφάνιση τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, πλούσιος εξοπλισμός από την βασική κιόλας έκδοση και μία γκάμα κινητήρων TSI που κυμαίνεται από 95 έως και 150 ίππους.

Εμείς για σήμερα επιλέγουμε τον μικρότερο κινητήρα της παρέας, σε συνδυασμό με το πακέτο εξοπλισμού Life. Σε αυτή του την εκδοχή, το νέο Volkswagen Taigo κοστίζει μόλις 22.100 ευρώ! Τι παίρνεις σε αυτή την τιμή; Έναν αποδοτικό κινητήρα βενζίνης που χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 5,5 λίτρων, εντυπωσιακή εμφάνιση που βασίζεται στην νέοτερη σχεδιαστική ταυτότητα του Γερμανού κατασκευαστή, χώρο αποσκευών 440 λίτρων, τεχνολογίες όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων και πολλά ακόμη.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του compact SUV της Volkswagen.

Τέλος, εδώ  θα βρείτε την αναλυτική γραπτή δοκιμή του Taigo, αλλά και την video-δοκιμή του.

taigo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...