Νέο Ford Focus: Δείτε αναλυτικά τιμή & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford ανανεώθηκε και πλέον διατίθεται και στην χώρα μας. Βρείτε όποια έκδοση κι αν ψάχνετε εδώ

  • -
  • -

Η Ford θέλοντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα, φροντίζει τα μοντέλα της να διατηρούν έναν all-around χαρακτήρα, ο οποίος με διάφορες διακριτικές τροποποίησης να μπορεί να γίνει ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προσφάτως ανανεωμένο Focus, το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο με αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα, εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα και ανανεωμένη εμφάνιση.

Διαθέσιμο στις εκδόσεις ST-Line, Active αλλά και την κορυφαία από πλευράς εξοπλισμού Vignale, με 5-θυρα αλλά και station wagon αμαξώματα, το νέο Focus προσπαθεί να τσεκάρει όσο περισσότερα κουτάκια μπορεί και όπως φαίνεται δεν τα πάει άσχημα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ FORD FOCUS

Θέλοντας να σας παρέχουμε πάντα έγκυρες πληροφορίες, φροντίζουμε το πλήρες και χρηστικό εργαλείο των τιμοκαταλόγων, να είναι πάντα ενημερωμένο και up-to-date. Στους παρακάτω συνδέσμους λοιπόν θα βρείτε όλη την γκάμα του Ford Focus, με πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών για την κάθε έκδοση, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τιμής απόκτησης.

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του Focus ST-Line

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του Focus Active

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του Focus Active Station Wagon

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του Focus ST

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...