Ford Kuga: Ένα ψηφιδωτό ικανοτήτων

Το Ford Kuga είναι το SUV που κάνει κάθε μέρα πιο άνετη, πιο ασφαλή και πιο οικονομική. Δείτε τους τρόπους με τους οποίους το καταφέρνει.

  • -
  • -

Η σύγχρονη ζωή είναι σαν ψηφιδωτό: αμέτρητα μικρά κομμάτια διαφορετικών αναγκών και επιθυμιών, στα οποία το φως διαθλάται και πάλι διασπάται σε όλα τα χρώματα της ίριδας. Για οτιδήποτε θελήσεις το ένα λεπτό, το αμέσως επόμενο λεπτό ίσως χρειαστείς κάτι άλλο. Κάθε ανάγκη του πρωινού έρχεται σε σύγκρουση με του απογεύματος, και όλες αυτές με τις επιθυμίες του Σαββατοκύριακου και του ταξιδιού.

Το Ford Kuga είναι ο υποδοχέας όλων των χρωμάτων της ίριδας, ο καμβάς πάνω στον οποίο το ψηφιδωτό συντίθεται. Η διαδρομή προς και από την εργασία με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και 56 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης; Την προσφέρει το Kuga Plug-in Hybrid.

Οι ανάγκες επαγγελματικής ή προσωπικής επικοινωνίας είτε η διασκέδαση της καθημερινότητας μέσα το κομφούζιο της πόλης; Τις προσφέρουν οι κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, infotainment και πολυμέσων του Kuga. Η ξεκούραση της πολύωρης οδήγησης: την εξασφαλίζει η άνεση του εσωτερικού, η κορυφαία ποιότητα, το αυτόματο παρκάρισμα Active Park Assist 2, ο περιορισμός των εξωτερικών θορύβων από το Active Noise Control.

Ford Kuga PHEV

Τα όνειρα, οι επιθυμίες, οι ανάγκες για την εκδρομή; Αυτά κι αν καλύπτονται από το νέο Kuga: με τους κορυφαίους χώρους που προσφέρει η νέα πλατφόρμα του, με την ηρεμία των δεκάδων ηλεκτρονικών συστημάτων αποτροπής ατυχήματος, με την πηγαία και αστείρευτη δύναμη και ροπή των υβριδικών, βενζίνης ή diesel κινητήρων του. Το Ford Kuga είναι το προηγμένο, εκλεπτυσμένο, πρώτης ποιότητας ψηφιδωτό όλων των αναγκών σας.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι το Ford Kuga Plug-in Hybrid είναι φέτος το Νο 1 σε πωλήσεις SUV της Ford στην Ευρώπη. Είναι το πλήρως ολοκληρωμένο: αμιγής ηλεκτρισμός για την καθημερινότητα, με 56 χιλιόμετρα χωρίς στάλα βενζίνης, με κατανάλωση μόλις 1,4 lt/100km στην υβριδική του λειτουργία και από την άλλη με 225 ίππους έτοιμους για το ταξίδι και με την απεριόριστη αυτονομία του κινητήρα βενζίνης 2.5 λίτρων, υπακούει με το δεξί του πεντάλ σε ό,τι κι αν ζητήσετε.

Κι οι εκπλήξεις του Kuga PHEV επεκτείνονται και στη φόρτισή του: παραγγέλνοντας μαζί έναν επιτοίχιο φορτιστή Ford Wallbox για το σπίτι σας, μπορείτε να φορτίζετε πλήρως τη μπαταρία του σε μόλις 3,5 ώρες. Διαφορετικά, αν θέλετε να εξασφαλίσετε την ικανότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για κάποια χιλιόμετρα μπορείτε να επιλέξετε το προφίλ οδήγησης EV Charge για τη φόρτιση της μπαταρίας των 14,4 kWh εν κινήσει, μέσω του βενζινοκινητήρα.

Ford Kuga PHEV

Εν κινήσει, επίσης, φορτίζει τη μπαταρία της και η έκδοση Mild Hybrid με τον κινητήρα diesel 2.0 EcoBlue 150 PS, για τον περιορισμό της κατανάλωσης στα 5,0 lt/100 km. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και μεταξύ των κινητήρων 1.5 EcoBlue diesel με 120 PS και 1.5 EcoBoost βενζίνης με 150 PS, που ένα ατελείωτο πλήθος προηγμένων τεχνολογιών και οδηγικών προφίλ τους εξασφαλίζει ρεαλιστική κατανάλωση από 4,8 μέχρι 6,5 lt/100 km αντίστοιχα. Συνδυάζονται με το ταχύτατο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή το νέο, έξυπνο αυτόματο 8 ταχυτήτων για περαιτέρω άνεση στην πόλη.

Με την πανίσχυρη ορμή τους, και την ελκτική δυνατότητα ρυμουλκούμενου έως 2.250 kg, όλοι οι κινητήρες έρχονται σε πλήρη αρμονία με τις προδιαγραφές του νέου Kuga για τις ανάγκες του ταξιδιού, της απόδρασης. Το εσωτερικό του στιλπνού, προσεγμένα ανάγλυφου κι εκλεπτυσμένα σχεδιασμένου του αμαξώματος, που αποκτά δικό του και ξεχωριστό χαρακτήρα σε καθεμία από τις εκδόσεις Vignale, ST-Line και Titanium, κρύβει άπλετο χώρο για εσάς και όλες τις αποσκευές σας.

Μεγαλύτερο σε μήκος, πλάτος και μεταξόνιο από την προηγούμενη γενιά, προσφέρει ακόμα 4,3 και 5,7 εκατοστά για τους ώμους και τα πόδια αντίστοιχα, και 1,3-3,5 εκατοστά περισσότερο ύψος για το κεφάλι. Η πίσω σειρά καθισμάτων είναι συρόμενη, είτε για την απόλυτη άνεση των επιβατών είτε για τη μεγέθυνση του χώρου αποσκευών κατά 67 lt, φτάνοντας συνολικά ως τα 645 λίτρα.

Ford Kuga PHEV

Είτε κινείστε στην πόλη και στην καθημερινότητα, είτε στον αυτοκινητόδρομο και στο ταξίδι, όλα τα παραπάνω έρχονται να συνδεθούν με τις κορυφαίες ηλεκτρονικές τεχνολογίες του νέου Kuga: στην ασφάλεια, στη συνδεσιμότητα, στην άνεση.

Το κρυστάλλινο Head-up display θα προβάλλει στο οπτικό σας πεδίο στο δρόμο πλήθος πληροφοριών της οδήγησης και της πλοήγησης - μεγαλύτερο πλήθος θα βρείτε στην πλήρως ψηφιακό LCD πίνακα οργάνων 12,3".

Η μικροσκοπική πανοραμική κάμερα στο εμπρός ρύγχος του Kuga θα προβάλλει μια διαιρούμενη εικόνα στην κεντρική οθόνη αφής 8" του Ford SYNC 3, για να μπορείτε να βλέπετε οχήματα, δικυκλιστές ή πεζούς που διέρχονται από κάθε πλευρά - μια πολύτιμη βοήθεια για την έξοδο από στενή θέση στάθμευσης ή σε πολυσύχναστο δρόμο χωρίς να έχετε καλή ορατότητα.

Ford Kuga PHEV

Το FordPass Connect με ενσωματωμένο modem θα μετατρέψει το Kuga σας σε κινούμενο WiFi hotspot που επιτρέπει τη σύνδεση ως και 10 συσκευών, θα σας επιτρέψει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω του smartphone, θα σας αναλύει όλα τα δεδομένα για την οικονομία στην κατανάλωση και θα σας προβάλλει όλες τις live πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους και την πλοήγηση.

Αν επιλέξετε το υβριδικό Kuga, τότε το Brake Coach μπορεί να σας «πει» πώς να φρενάρετε πιο αποτελεσματικά για να περιορίσετε την κατανάλωση καυσίμου. Το EV Coach θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε την επαναφόρτιση της υβριδικής μπαταρίας με την τεχνολογία της αναγεννητικής πέδησης.

Το λογισμικό Ford SYNC 3 τελευταίας γενιάς θα σας επιτρέψει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες σύνδεσης του smartphone με την οθόνη και χρήσης όλων των λειτουργιών και των εφαρμογών του, μέσω των Apple CarPlay και Android Auto.

Και φυσικά, η πλήρης σουίτα Ford Co-Pilot360 των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης θα διασφαλίσει ότι το νέο Kuga θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ένα ατύχημα: τα νέα Adaptive Cruise Control (ACC) με Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane-Keeping και Blind Spot Assist και πλήθος άλλων θα σας προσφέρουν άπλετη ασφάλεια στις περίπλοκες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ford Kuga PHEV

Και την ίδια στιγμή, η πρόληψη πρόσκρουσης Pre-Collision Assist με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, τώρα και σε νέα λειτουργία διασταύρωσης, θα επενεργήσει στα φρένα, και το Evasive Steering Assist στο τιμόνι, για να πάρουν κάθε δυνατό μέτρο αποφυγής του επαπειλούμενου ατυχήματος. Και φυσικά, η νέα πλατφόρμα C2 θα σας προσφέρει τη σιγουριά της 10% μεγαλύτερης ακαμψίας, απορρόφησης της ενέργειας της σύγκρουσης, και προστασίας.

Νέο Ford Kuga. Συμπυκνώνει όλα όσα θα χρειαστείτε από ένα αυτοκίνητο, σε όλο το ψηφιδωτό των αναγκών και των επιθυμιών σας. Στην καθημερινότητα ή στην εκδρομή, στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Αποκτήστε το τώρα με το πρόγραμμα FORD VALUE, με προστασία τιμής και προνομιακό επιτόκιο από 1,99%, μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...