Οδηγός ενός Audi e-tron κλέβει φορτιστή από Tesla [Video]

Η Tesla φροντίζει για ακόμη μία φορά, να πιαστούν οι «πονηροί» στα πράσα

  • -
  • -

Δυστυχώς η «μάστιγα» των κλεφτών φορτιστών έχει κάνει δυναμική εμφάνιση, με το video που ακολουθεί να είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό που καταγράφθηκε από το σύστημα ασφαλείας ενός Tesla. Όταν μιλάμε για κλοπή φορτιστή, εννοούμε τους επιτήδειους, που θα αποσυνδέσουν ένα όχημα που φορτίζει ήδη για να βάλουν το δικό τους.

Τα πλάνα του παρακάτω video έρχονται από την Γερμανία, όπου ένας ιδιοκτήτης Tesla, ενώ βρισκόταν έξω για διασκέδαση, έλαβε μήνυμα στο κινητό του πως το όχημα του σταμάτησε να φορτίζει. Θεωρώντας πως επρόκειτο για απλή δυσλειτουργία του φορτιστή, δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την βραδιά του. Όταν γύρισε όμως στο αυτοκίνητο του εξεπλάγην, καθώς βρήκε την πρίζα του Tesla του στο πάτωμα.

Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά του οχήματος, διαπίστωσε πως ο οδηγός ενός Audi e-tron αποφάσισε πως προηγούνταν, οπότε είπε να αποσυνδέσει το πρώτο όχημα που θα έβρισκε εύκαιρο, ώστε να συνδέσει το δικό του.

Με την αύξηση των ηλεκτρικών στους δρόμους, σίγουρα τέτοιου είδους προβλήματα θα αυξηθούν με ραγδαίους ρυθμούς. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να τα αποφύγουν;

Δείτε το σχετικό video παρακάτω

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...