Πως θα μπορούσε να δείχνει ένα off-road coupe από την Maybach;

Η φράση «βγαλμένο από ταινία» δεν αρκεί

  • -
  • -

Το Project Maybach αποτελεί το όραμα της εταιρείας για το μέλλον του ηλεκτρικού ταξιδιώτη. Η ομάδα που το σχεδίασε είχε 100% δημιουργική ελευθερία, δημιουργώντας έτσι μία νέα σχεδιαστική γλώσσα υπό την επίβλεψη των Gorden Wagener και Virgil Abloh. Το concept είναι αφιερωμένο μάλιστα στον 41χρονο σχεδιαστή της Louis Vuitton, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες μέρες.

Το όχημα των σχεδόν 6 μέτρων σε μήκος, κεντρίζει το ενδιαφέρον με το μακρύ του καπό, την κουπέ σχεδίαση της οροφής και την off-road προσέγγιση με τις προστασίες και το roll-cage στο εξωτερικό του, να συνδυάζονται με τεράστιους τροχούς και χωμάτινα λάστιχα. Στο εμπρός μέρος, ο συνδυασμός των οριζόντιων φώτων τεχνολογίας LED με τους στρογγυλούς προβολείς από κάτω και την κάθετη γρίλια, θυμίζουν τα μοντέλα της Rolls-Royce, ενώ το διαφανές καπό καλύπτει κυψέλες που φορτίζουν με το φως του ήλιου, αυξάνοντας έτσι την αυτονομία του οχήματος.

Στο εσωτερικό, το design είναι ναι μεν μινιμαλιστικό, αλλά πάντα πολυτελές, με την μπεζ απόχρωση που κυριαρχεί να είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της ερήμου. Παρά το πελώριο συνολικό μέγεθος του αυτοκινήτου, εντός της καμπίνας ο χώρος αρκεί για 2 επιβάτες μαζί πληθώρα εξοπλισμού για εκτός δρόμου περιπέτειες. Τρανταχτό παράδειγμα, το ειδικά τοποθετημένο τσεκούρι στην θέση που στην πλειοψηφία των μοντέλων παραγωγής θα βρει κανείς τον αριθμό πλαισίου.

Το Project Maybach προβάλλεται δημόσια στο μουσείο Rubell, στο Μαϊάμι της Φλόριντα από την 1 Δεκεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...