Το υβριδικό fun-to-drive πόλης των 15.000 ευρώ που δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας – Ποιο είναι;

Προσφάτως ανανεωμένο με καλύτερη οικονομία καυσίμου κατά 6,8% και χαμηλότερες εκπομπές CO2 κατά 9-12%

  • -
  • -

Το να προσφέρεις ένα αυτοκίνητο που δεν ξεχνά τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα όταν το budget είναι 30, 40 ή 50.000 ευρώ δεν είναι και τόσο δύσκολο. Όταν προσπαθείς όμως να προσφέρεις ένα οικονομικό σύνολο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά «καλούδια» που προστάζει η εποχή και ταυτόχρονα να δίνει και αυτό το κάτι παραπάνω στον οδηγό με 90 ίππους κάτω από το πεντάλ της βενζίνης, εκεί είναι που η εμπειρία ετών θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα. Ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης με compact διαστάσεις για ευελιξία μέσα στο αστικό περιβάλλον, που δεν θα σε απογοητεύσει όμως στην κυριακάτικη βόλτα, τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με την οικονομία του. Προσφάτως ανανεωμένο, με βελτιωμένες τιμές τόσο κατανάλωσης (4,7 lt/100km) όσο και εκπομπών CO2 (107 g/km), το μικρό μοντέλο της Mazda με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα των 90 ίππων και το ήπια υβριδικό σύστημα, προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείς με κόστος μόλις 15.250 ευρώ στην έκδοση Challenge με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται προβολείς LED, Hill Start Assist, G-Vectoring Plus (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), κλιματισμός, κάθισμα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα σύνδεσης Android Auto και Auto CarPlay, Cruise Control, θερμαινόμενοι καθρέφτες, διαιρούμενο πίσω κάθισμα σε ποσοστό 40/60 και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Για να δεις την εν λόγω έκδοση του Mazda 2 μπορείς να πατήσεις εδώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα δεις όλη την γκάμα του μικρού ιαπωνικού μαζί με τιμή και όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...