Το GOCAR στηρίζει το Fairlife LCC και την καμπάνια #en_drasi για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα

Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα. Το GOCAR ενώνει τη φωνή του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό FairLife LCC για την καμπάνια #en_drasi.

  • -
  • -

Στο GOCAR έχουμε πάθος με την οδήγηση. Οδηγούμε, δοκιμάζουμε, γράφουμε... Είμαστε πάντα #en_drasi. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τον καρκίνο του πνεύμονα. Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Και εμείς ενώνουμε τη φωνή μας με τον οργανισμό Fairlife LCC και συμμετέχουμε στην καμπάνια #en_drasi για να φωνάξουμε ότι ο καρκίνος του πνεύμονα δεν είναι ανίκητος. Η πρόληψη είναι δύναμη. Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να οδηγήσει σε ριζική θεραπεία. Ώστε η ζωή και οι υπέροχες στιγμές κάθε ημέρας να είναι το μόνο που θα μας κόβει την ανάσα. 

H FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας στην Ελλάδα - μέλος των ΕΛΛΟΚ, Ένωση Ασθενών Ελλάδος, LUCE, ELF, GLCC και IASLC – που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα και δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Bell που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020. Η FairLife Lung Cancer Care ευελπιστεί να γίνει η φωνή και η δύναμη για όλους τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα και ο συνοδοιπόρος των οικογενειών και των φροντιστών τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...