5 αστέρια για το Nissan Leaf e+ στο Green NCAP – Που οφείλεται η άριστη βαθμολογία;

Με 99 στα 100 στο κομμάτι της ενεργειακής απόδοσης και 528 km ηλεκτρικής αυτονομίας

  • -
  • -

Τo Nissan Leaf e+ πέρασε με απόλυτη επιτυχία την ολοκληρωμένη αξιολόγηση Green NCAP, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο φορέα δοκιμών. Η κορυφαία πρωτοβουλία του Green NCAP, που ιδρύθηκε για να προωθήσει την ανάπτυξη αυτοκινήτων που είναι καθαρά, ενεργειακά αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον, απένειμε στο Leaf e+ μια σειρά εξαιρετικών βαθμολογιών για τις τρεις παραμέτρους δοκιμών, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας του μοντέλου.

Αποδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά του, στις πραγματικές και εργαστηριακές δοκιμές, σύμφωνα με τα πρότυπα καθαρού αέρα, αερίων θερμοκηπίου και ενεργειακής απόδοσης, το μηδενικών εκπομπών Leaf e+ πέτυχε τέλεια βαθμολογία στις δύο πρώτες αξιολογήσεις.

Υπογραμμίζοντας την έξυπνη σχεδίαση του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης 62 kWh, το ιαπωνικό μοντέλο εξασφάλισε 9,9/10 για την ενεργειακή του απόδοση, με το Green NCAP να ξεχωρίζει το καινοτόμο e-Pedal με τεχνολογία αναγεννητικής ενέργειας.

Διαβάστε τη δοκιμή του Nissan Leaf e+

Θυμίζουμε πως το Nissan Leaf, μπορεί τώρα να αποκτηθεί  με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500€ για την έκδοση με την μπαταρία των 40 kWh (συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή  και στην απόσυρση παλαιού οχήματος). 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...