Νέο κινητό γραφείο από την Nissan. Τι σημαίνει αυτό;

Η Nissan αναζητά νέες μεθόδους τηλεδιάσκεψης προκειμένου να γλυτώνετε ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο

  • -
  • -

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο τρόπος που εργαζόμαστε έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία γίνεται πιο διαδεδομένη, προσφέρονται ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες, επιδιώκοντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Με αφορμή τα προηγούμενα, το περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing, Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο Elgrand σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον χρόνο ταξιδιού, το κινητό γραφείο εργασίας Elgrand (Elgrand Mobile Work Suite) επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι δοκιμές σε αυτήν τη νέα υπηρεσία κινητικότητας συνεχίζονται ως την εύρεση λύσεων για την εκμετάλλευση του χρόνου και των χώρων που προσφέρουν τα ταξίδια.

Με λίγα λόγια, είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε πηγαίνετε στο σπίτι από το γραφείο, το Elgrand Mobile Work Suite μπορεί να βοηθήσει να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ορθότερα κατά τη διαδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξοικονομείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...