500 ιδιοκτήτες Tesla παρέμειναν κλειδωμένοι έξω από τα οχήματά τους ταυτόχρονα! Δείτε γιατί

Ο Mike Levine πόσταρε στο twitter μια καυστική δημοσίευση όπου απευθυνόταν στα Tesla

  • -
  • -

Αδιαμφισβήτητα τα Tesla αποτελούν μια τεχνολογική επανάσταση στον χώρο της αυτοκίνησης, ενσωματώνοντας πληθώρα πρωτοποριακών συστημάτων. Ωστόσο, τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάποιο από αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα σταματήσει να συνεργάζεται;

Πάνω κάτω, ότι συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή σε περισσότερους από 500 χρήστες. Αναλυτικότερα, για το ξεκλείδωμα των Tesla, φροντίζει μια κάρτα (σαν πιστωτική), η οποία αντικαθιστά τον ρόλο του «κλειδιού». Παρόλα αυτά, οι κάτοχοι εκτός από την κάρτα μπορούν να ξεκλειδώσουν το όχημά τους και με το smartphone τους μέσω μιας εφαρμογής, η οποία όμως, για πρώτη φορά σταμάτησε να λειτουργεί και μάλιστα για αρκετή ώρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες ιδιοκτήτες που δεν είχαν μαζί τους την κάρτα, να παραμείνουν κλειδωμένοι έξω από τα οχήματά τους έως ότου τεθεί ξανά σε λειτουργία το σχετικό app.

Ο Mike Levine ο οποίος είναι ο υπεύθυνος επικοινωνιών της Ford για την Βόρεια Αμερική, ανέβασε μια καυστική δημοσίευση στο twitter, η οποία έγραφε «#SecuriCodeAndCoffee».

Είναι προφανές λοιπόν, πως, με την υπερφόρτωση των δικτύων και τις εξατομικεύσεις των τεχνολογιών, τέτοια φαινόμενα θα συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...