Πώς ακούγεται μια Bugatti EB110 στις 8.700 rpm [video]

Δεν βλέπουμε συχνά μια Bugatti EB110 να ανεβαίνει στο δυναμόμετρο ή να κάνει «πατήματα» στον δρόμο!

  • -
  • -

Μια από τις 139 Bugatti EB110 που κατασκευάστηκαν καθόλη την διάρκεια παραγωγής του μοντέλου, φαίνεται να χρησιμοποιείται όπως της αρμόζει, δηλαδή με το πόδι… πάτωμα! Πρόκειται για μια από τις λίγες Bugatti ΕΒ110 που δεν φυλάσσεται ως έργο τέχνης, αλλά οδηγείται όπως της αρμόζει.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο ο ιδιοκτήτης αυτής της EB110 πατάει το γκάζι αρκετά στην διαδρομή έως το δυναμόμετρο όπου μετά αναμένεται να δεχθεί ακόμα περισσότερο «ξύλο» καθώς οι μετρήσεις σε αυτό το μηχάνημα αποβαίνουν πολύ επιβαρυντικές για την μονάδα ισχύος.

Παρά το δυσθεώρητο κόστος και την σπανιότητά της, η ΕΒ110 δεν παύει να είναι ένα supercar το οποίο έχει κατασκευαστεί για ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες τόσο σπάνιων αυτοκινήτων, ξεχνάνε τον λόγο ύπαρξής τους και καταλήγουν ως ένα έκθεμα κρυμμένο στο γκαράζ τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Bugatti EB110 κινείται από έναν V12 3,5 λίτρων που αποδίδει 560 ίππους και είναι ικανή να ολοκληρώσει το κλασσικό 0-100 km/h σε μόλις 3,4 sec. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κινητήρας αυτός μπορεί να περιστρέφεται έως τις 8.700 rpm, πριν την επέμβαση του κόφτη.

Πως σας φαίνεται ο εργοστασιακός ήχος της Bugatti EB110; 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...