Πώς μπορείς να καταστρέψεις πλήρως την εμφάνιση μιας Mercedes-Benz SLK;

Εκτός από ότι την κατέστρεψε είχε και το θράσος να το βάλει προς πώληση για 2.100 ευρώ.

  • -
  • -

Κάπου στο Βιετνάμ, ένας ιδιοκτήτης μιας Mercedes SLK 230 έβαλε το αυτοκίνητό του προς πώληση. Ωστόσο από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, γίναμε μάρτυρες της πιο κακόγουστα τροποποιημένης SLK στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Στο εξωτερικό μέρος έχουν γίνει πολλές επεμβάσεις. Αρχικά, τα πλαστικά λαστιχάκια γύρω από τα φώτα έχουν βαφτεί σε νίκελ χρώμα, ενώ ταυτόχρονα οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω όπως της Lamborghini. Οι ακτίνες των ζαντών έχουν βαφτεί κόκκινες όπως και οι απολήξεις των εξατμίσεων. Επιπλέον, έχει προστεθεί μια αεροτομή πάνω από την εργοστασιακή αεροτομή και σε λάθος σημείο.

Από την άλλη, στο εσωτερικό της SLK επικρατεί η διχρωμία κόκκινου-μαύρου χρώματος στα καθίσματα και στο τιμόνι. Μολονότι η κονσόλα έχει επενδυθεί με ξύλο, η τριχρωμία που δημιουργείται δεν συνάδει.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν η Mercedes-Benz SLK 230 κινείται από έναν 4-κύλινδρο κινητήρα, 2,3-λίτρων που σε συνδυασμό με έναν υπερσυμπιεστή αποδίδει 190 hp και 280 Nm. Η τιμή που έχει ορίσει ο κακόγουστος ιδιοκτήτης για την απόκτηση του χειρότερου εμφανισιακά Mercedes είναι περίπου 2.100 ευρώ.

Εσείς έχετε δει ποτέ κάτι χειρότερο ή του αξίζει ένα βραβείο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...