Nissan Terrano II μετατράπηκε σε VW Polo και πωλείται για περίπου 2.500 ευρώ!

Αν ψάχνετε ένα επιβατικό όχημα με SUV δυνατότητες και σε προσιτή τιμή τότε μόλις το βρήκατε

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι ένα Nissan Terano το οποίο μετατράπηκε σε VW Polo αλλά διατήρησε τις «αρετές» του SUV χαρακτήρα του. Εθεάθη στο Marketplace του Facebook και πωλείται στην Σεκεσφεχερβάρ της Ουγγαρίας για μόλις 2.500 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η απόσταση μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών του Terano είναι μόλις 2.450 mm ενώ του Polo κυμαίνεται σε παραπλήσιο μέγεθος που αγγίζει τα 2.460 mm. Έτσι στο μυαλό του ιδιοκτήτη γεννήθηκε η ιδέα, να μετατρέψει το SUV σε επιβατικό όχημα- τουλάχιστον εξωτερικά, διατηρώντας όμως τις off-road αρετές του συνόλου.

Φυσικά, όπως είναι λογικό αφού το καίριο μέλημα του ιδιοκτήτη ήταν να διατηρηθεί ο αρχικός χαρακτήρας, τα λάστιχα, οι ζάντες, η διανομή της κίνησης στους 4 τροχούς και ο κινητήρας παρέμειναν εργοστασιακά.

Από εκεί και πέρα, το επάνω μέρος τροποποιήθηκε κατάλληλα για να «κουμπώσει» με ασφάλεια στην πλατφόρμα. Ομολογουμένως εκτός από τα μικρά φουσκώματα και την μεταλλική ενίσχυση του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, το υπόλοιπο σύνολο θυμίζει ένα ψηλότερο Polo.

Κάτω από το καπό του Terano έχει παραμείνει ο εργοστασιακός 2,7λίτρων πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει 125 hp. Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δεχθεί βελτίωση και ισχύς του έχει πολλαπλασιαστεί στα 160 hp.

Τέλος η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το όχημα είναι μέτρια, με το οδόμετρο να έχει σταματήσει στα 200.000 km. Από την άλλη αν συνυπολογιστεί η χαμηλή τιμή απόκτησης τότε πιθανόν να έχουμε μπροστά μας μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Εσείς τι λέτε; Θα το αγοράζατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...