Τρομερή κόντρα μεταξύ Honda NSX - RC Car - F1 [Video]

Ο χρόνος του νικητή μπορεί να συγκριθεί με αρκετές καθαρόαιμες dragster κατασκευές

  • -
  • -

Το γνωστό βρετανικό κανάλι «carwow» αυτή την φορά επέλεξε να συγκρίνει ένα αγωνιστικό μονοθέσιο της Formula 1, με ένα αυτοκίνητο παραγωγής και ένα... τηλεκατευθυνόμενο «αυτοκινητάκι». Πως μπορούν όμως να συγκριθούν οι χρόνοι τριών τελείως διαφορετικών κατασκευών;

Αρχικά, το συγκεκριμένο Arrma RC Limitless δεν είναι ένα απλό τηλεκατευθυνόμενο αλλά είναι ένα από τα ταχύτερα που κυκλοφορούν στον κόσμο. Με χρόνο 8,6 δευτερόλεπτα στα 0-400m θέτει ψηλά τον πήχη.

Από την άλλη, το Honda NSX δεν έχει υποστεί κάποια βελτίωση αλλά δεν την έχει και τόση... ανάγκη. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία o V6 των 3.500cc, αποδίδει 581hp και στους 4 τροχούς. Ωστόσο το βάρος της κατασκευής εμφανίζεται αυξημένο με την ζυγαριά να «κλειδώνει» στα 1.700kg.

Τέλος η Formula 1 της Red Bull, ζυγίζει κάτι λιγότερο από 750kg και κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V8, 2,4-λίτρων που αποδίδει 750hp στους πίσω τροχούς.
Συνοψίζοντας μπορεί η Formula 1 να ηχεί δυνατότερη από τους αντιπάλους τους αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι το RC «αυτοκινητάκι» είναι παρανοϊκά ταχύ. Μπορεί όμως να τα «βάλει» με μια Formula; 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...