GOCAR Magazine #95: Με Hyundai i20 N και Ford Fiesta ST Limited Edition στα Σκούρτα

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε για την οδηγική ευχαρίστηση που μπορούν να προσφέρουν σήμερα τα hot hatch.

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Ένα από τα θέματα που ξεχωρίζει είναι η δοκιμή του νέου Hyundai i20 N! Το κορεάτικο hot hatch έχει ενθουσιάσει όσους έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του, όντας ένα εξαιρετικά οδηγοκεντρικό μοντέλο. Μάλιστα, για να προσθέσουμε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, οργώσαμε τα Δερβενοχώρια και τα Σκούρτα μαζί με το Ford Fiesta ST (και μάλιστα στην έκδοση Limited Edition), την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία. Την εμπειρία της οδήγησης με τα δύο εκρηκτικά hot hatch μπορείτε να την διαβάσετε στις σελίδες του GOCAR Magazine. 

 

Κατεβάστε το νέο τεύχος δωρεάν! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα χωρίς χρέωση από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...