Μια Bentley Flying Spur διέσχισε την Ισλανδία καίγοντας… άχυρο!

Προβάλλοντας το οικολογικό της προφίλ, η Bentley χρησιμοποίησε ένα εντυπωσιακό, πολυτελές μοντέλο της για ένα ταξίδι 730 χιλιομέτρων με ανανεώσιμη ενέργεια.

  • -
  • -

Η υβριδική Bentley Flying Spur Hybrid είναι γεγονός. Η βρετανική μάρκα αρχίζει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και η οικολογική της πλευρά αρχίζει να αποκαλύπτεται, ενώ δεν λείπουν οι επιπλέον ενέργειες προώθησης για να δείξουν πως η πολυτέλεια μπορεί να συνδυαστεί με φιλική προς το περιβάλλον ταυτότητα.

Η Bentley λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι 730 χιλιομέτρων και ουσιαστικά, να διασχίσει την Ισλανδία, χρησιμοποιώντας μια Flying Spur Hybrid που θα καίει άχυρα και θα φορτίζει μέσω γεωθερμικής ενέργειας! Το roadtrip ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμός, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιοκαύσιμα από άχυρο και ηλεκτρική ενέργεια που έχει παραχθεί με τη χρήση γεωθερμίας. Έτσι, έγραψε ιστορία ως το ταξίδι με το χαμηλότερο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα που έχει ολοκληρωθεί ποτέ με μια Bentley.

Η Plug-In υβριδική έκδοση της Flying Spur χρησιμοποιεί έναν V6 βενζινοκινητήρα των 2.9 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν 550 ίππους και 750 Nm ροπής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το εργοστάσιο, τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα διαμορφώνεται στα 280 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...