Elon Musk: Έβαλε «στοίχημα» μετοχές του στην Tesla με τα Ηνωμένα Έθνη!

Αν του αποδείξουν ότι με 6 δισ. δολάρια θα λυθεί το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας, τότε θα πουλήσει μετοχές για να το κάνει.

  • -
  • -

Αν ο Elon Musk έδινε το 2% της περιουσίας του, τότε το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας θα μπορούσε να λυθεί. Αυτό ισχυρίστηκε ο David Beasley, διευθυντής του WFP (World Food Programme) και αμέσως ξέσπασε σάλος. Ο Elon Musk είναι από τους ανθρώπους που δεν συνηθίζει να αφήνει ασχολίαστα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ειδικά αν αυτά αναφέρονται ευθέως σε εκείνον και έσπευσε να σχολιάσει.

«Αν ο WFP μου εξηγήσει πως ακριβώς 6 δισ. δολάρια θα επιλύσουν το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας, τότε θα πουλήσω αμέσως μετοχές μου στην Tesla και θα το λύσω», έγραψε στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι ζητά μια ανοικτή επιστολή για να δει ακριβώς ο κόσμος που θα πάνε τα χρήματα.

Ο David Beasley δεν άργησε να επανέλθει και να… διευκρινίσει μερικά πράγματα. Παραδέχτηκε πως όντως, τα 6 δις δολάρια δεν θα λύσουν το πρόβλημα, όμως θα βοηθήσουν στη γεωπολιτική σταθερότητα, θα σώσουν 42 εκατομμύρια ανθρώπους που βρίσκονται στο όριο της πείνας ή και κάτω από αυτό, ενώ θα αποτρέψουν ένα πολύ μεγάλο μέρος μαζικής μετανάστευσης πληθυσμού.

Συμπλήρωσε ότι με τη βοήθειά του, ο Elon Musk μπορεί να φέρει ελπίδα, σταθερότητα και να αλλάξει το μέλλον για εκατομμύρια ανθρώπους. Μάλιστα πρότεινε να συναντηθούν για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Ο CEO της Tesla στη συνέχεια, επέμεινε ότι θέλει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα επιτευχθούν όλα όσα ισχυρίζεται και μάλιστα, δημόσια, γράφοντας ότι το φως του ήλιου είναι ένα υπέροχο πράγμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...