Seat Ibiza μετατράπηκε σε κινητό κλαμπάκι [Video]

Καλώς ήρθατε στο Ibiza Nightclub!

  • -
  • -

Η SEAT μετέτρεψε το ανανεωμένο Ibiza σε ένα κινητό κλαμπάκι. Tο ειδικά διαμορφωμένο supermini μοντέλο στο πίσω μέρος του φιλοξενεί ένα DJ deck, φωτορυθμικούς φωτισμούς ακόμα και… moctail bar για τους διψασμένους!
Η εταιρεία δεν αντικατέστησε το -προαιρετικό- ηχοσύστημα των 300-watt που εξοπλίζει το Ibiza, με 7 ηχεία και ενισχυτή ήχου, αφού θεώρησε ότι επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών και ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ακόμη και σε τόσο… ειδικές περιπτώσεις. 

Ωστόσο προστέθηκε ένα mixing deck για να δίνει περισσότερες επιλογές στον DJ. Το τελευταίο συνδέεται μέσω USB θύρας και λειτουργεί πλήρως, αφήνοντας μεγάλη ελευθερία στον χειριστή της κονσόλας. Επιπλέον στο αυτοκίνητο έχουν τοποθετηθεί LED φωτισμοί οι οποίοι όμως δεν επιτρέπεται να είναι στο on όταν αυτό κινείται, για λόγους ασφαλείας.

Από την άλλη ένα πάρτυ έχει ανάγκη από ποτά! Για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, η Seat τροποποίησε το 355 λίτρων πορτπαγκαζ σε bar με ποτά χωρίς αλκοόλ. Φυσικά το Ibiza Nightclub δημιουργήθηκε για διαφημιστικούς λόγους και όπως ακούγεται, θα δώσει το «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις της ισπανικής φίρμας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...