Opel: Ετοιμάζει crossover έκδοση του Astra;

Μετά το hatchback και το station wagon, καιρός το Astra να «πάρει ύψος»

  • -
  • -

Η νέα γενιά του Opel Astra έχει κυκλοφορήσει τόσο σε hatchback όσο και station wagon έκδοση. Η γερμανική εταιρία όμως μπορεί να μη σταματήσει εδώ και να συνεχίσει προσφέροντας το δημοφιλές μοντέλο της και σε άλλες παραλλαγές. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις φήμες του διαδικτύου, η Opel σχεδιάζει μια crossover έκδοση για το νέο μοντέλο της που θα «πατάει» πάνω στην πλατφόρμα του station wagon και πιθανότατα θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022

Επιπλέον, το νέο crossover της εταιρίας θα κινείται από τις ίδιες μονάδες ισχύος που τροφοδοτούνται και τα 2 «αδερφάκια» του. Συμπερασματικά το «ψηλότερο» μέλος θα παίρνει ζωή είτε από τον turbo βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων που αποδίδει 110 ίππους ή 130 ίππους, είτε από τον 1.500άρη  πετρελαιοκινητήρα, με 130 ίππους. 

Εκτός από τις προηγούμενες εκδόσεις στο Astra έχουν προστεθεί Plug-In Hybrid σύνολα που αποδίδουν συνολικά 180 ίππους ή 225 ίππους, στην κορυφαία του έκδοση. Φυσικά αναμένουμε την κυκλοφορία και των ηλεκτρικών συνόλων της εταιρίας αφού σύμφωνα με δηλώσεις της θα εξηλεκτριστεί πλήρως στην Ευρώπη μέχρι το 2028.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...