Τα καλύτερα εσωτερικά αυτοκινήτων για το 2021

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εστιάσει πλήρως το ενδιαφέρον τους στις δημοφιλείς κατηγορίες των SUV και CUV

  • -
  • -

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το αμερικανικό «Ward’s Auto» διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό «10 Best Interior», επιλέγοντας τα καλύτερα εσωτερικά αυτοκινήτων για το 2021. Η επιτροπή αξιολόγησε συνολικά 33 νέα και ανασχεδιασμένα μοντέλα που κυκλοφόρησαν αυτό το έτος στις ΗΠΑ.

Η διαδικασία διήρκεσε δύο μήνες και η αξιολόγηση αφορούσε στους τομείς της σχεδίασης, της άνεσης, της ποιότητας των υλικών, της αισθητικής, της εργονομίας και της χρηστικότητας. Όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, τα SUV και τα CUV είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Στη λίστα περιλαμβάνονται οχήματα με τιμή από 23.960 δολάρια έως 303.910$.

Οι νικητές του θεσμού «10 Best Interior» με αλφαβητική σειρά:

Bentley Bentayga Speed (303.910$)
interior1

Είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο της φετινής λίστας. Η παρουσία της Bentayga Speed προφανώς και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας. Στην περίπτωση της Bentley, ισχύει ο κανόνας του: «ότι πληρώνεις, παίρνεις».

Ford F-150 (79.145$)
interior2

Το best seller αυτοκίνητο των ΗΠΑ δεν ήταν δυνατόν να λείπει. Το μοναδικό pick-up που συναντάμε στη λίστα αλλά και το καλύτερο. Ένα όχημα που συνδυάζει τις εντυπωσιακές ικανότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη και τις δυνατότητες ρυμούλκησης με το κομψό και σύγχρονο εσωτερικό περιβάλλον.

 

Ford Mustang Mach-E (56.200$)
interior3

Άλλο ένα μοντέλο της Ford και φυσικά SUV. Ηλεκτρικό, πανίσχυρο, με μινιμαλιστική αισθητική στην καμπίνα, καθαρές γραμμές, χωρίς φανταχτερά αξεσουάρ και περιττά στοιχεία. Απλό, τεχνολογικά προηγμένο και άκρως λειτουργικό.

 

GMC Yukon Denali XL (84.645$)
interior4

Στιβαρό, μυώδες, με τεράστιο μέγεθος, τρεις σειρές καθισμάτων, εντυπωσιακή ευρυχωρία, ευχάριστες σχεδιαστικές πινελιές και στιλάτα διακοσμητικά. Ένα αυθεντικά αμερικανικό SUV με μοντέρνες νότες.

 

Honda Civic (29.690$)
interior5

Οι Αμερικανοί λατρεύουν τα μοντέλα της Honda για την απλότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία. Η νέα γενιά του Civic συμπεριλήφθη στη λίστα για την αριστοκρατική εμφάνιση του εσωτερικού και την άριστη σχέση αξίας/τιμής.

 

Hyundai Tucson (37.454$)
interior6

Με το καινούριο Tuscon η Hyundai κέρδισε τους πολύ απαιτητικούς Ευρωπαίους οδηγούς. Ήταν βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει και τους Αμερικανούς, οι οποίοι το εκθείασαν για την κομψότητα, την αίσθηση και τη λειτουργικότητα.

 

Jeep Grand Cherokee L (67.230$)
interior6

Θεσμός χωρίς Jeep στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν υφίσταται. Η έκδοση L του Grand Cherokee κερδίζει με το σπαθί της μια θέση στη φετινή λίστα. Ο συνδυασμός δέρματος και ξύλου, οι χώροι και η συναρμογή των υλικών δεν επιδέχονται κριτικής.

 

Land Rover Defender (66.000$)
interior8

Με την πρώτη ματιά η καμπίνα του Defender δεν δείχνει να έχει κάτι ξεχωριστό όπως αναφέρει το Ward’s Auto. Όμως η λειτουργικότητα και η πρακτικότητα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

 

Mercedes-Benz S-Class (143.240$)
interior9

Η γερμανική limo τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό. VIP θέσεις για απολαυστικές μετακινήσεις και μια υπέροχη θέα. Μια ματιά στη φωτογραφία αρκεί για να αντιληφθείτε την ανωτερότητα της S-Class. 

 

Mitsubishi Outlander (38.590$)
interior10

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. H Mitsubishi εισβάλλει σε μια λίστα όπου πρωταγωνιστούν οι Bentley και Mercedes, με το μεσαίο ιαπωνικό SUV να κερδίζει την εκτίμηση της επιτροπής για τα ωραία υλικά και τον σχεδιασμό.  

Και τώρα αφού τα είδατε ήρθε η δική σας σειρά. Πείτε μας στο poll που ακολουθεί αυτό εσείς διαλέγετε ως το αγαπημένο σας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...