Οι Bentley πάνε με το πλάι; (video)

Με 635 ίππους σίγουρα δεν δυσκολεύεται να σπάσει την πρόσφυση των ελαστικών, όμως είναι… politically correct για μια Bentley;

  • -
  • -

H Bentley θέλοντας να δείξει όλα τα πρόσωπα των μοντέλων της, δημιούργησε ένα video μέσα στο οποίο βλέπουμε μια Continental GT Speed να καίει λάστιχο. Τα αυτοκίνητα της βρετανικής μάρκας σίγουρα έχουν τις ικανότητες να το κάνουν, όμως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε μια Bentley να πηγαίνει με το πλάι.

Ίσως η σοβαρότητα των συγκεκριμένων μοντέλων με την πολυτέλεια που αποπνέουν να μη μας έχουν αφήσει το περιθώριο για κάτι τέτοιο, όπως και το πιο καθωσπρέπει κοινό που απευθύνονται. Δύσκολα ένας ιδιοκτήτης Bentley θα αποφασίσει να απενεργοποιήσει το ESP και να κάνει… μπάντες!

Ένας εγκαταλελειμμένος χώρος στη Σικελία, που κάποτε ήταν αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ, ήταν ο τόπος του… εγκλήματος. Μια καθόλου διακριτική, χρυσαφί Continental GT Speed βγήκε με άγριες διαθέσεις και πηγαίνει συνεχώς με τέρμα γκάζι. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κάτω από το καπό του έναν δωδεκακύλινδρο σε διάταξη W κινητήρα, ο οποίος χάρη στη βοήθεια από δύο τούρμπο αποδίδει 635 ίππους και 900 Nm ροπής!

Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να του ζητήσεις να κάνει, είναι να σπάσει την πρόσφυση των ελαστικών και να αρχίσει το παιχνίδι. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, όμως το σύστημα που χρησιμοποιεί η Bentley δίνει περισσότερη ισχύ στον πίσω άξονα. Οπότε, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο!

Προσοχή: μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε όσα βλέπετε στο βίντεο με τη δική σας Bentley Continental GT Speed.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...