Μοντέρνο supermini με μηδενικά Τέλη που καίει κάτω από 5€/100 km – Ποιο είναι;

Το δημοφιλές μοντέλο εκτός από φρέσκια σχεδίαση, χάρη στο εναλλακτικό καύσιμο προσφέρει και ασύγκριτο κόστος χρήσης.

  • -
  • -

Παλαιότερα εάν ήθελες ένα αυτοκίνητο που να μην καίει πολύ το πετρέλαιο ήταν μονόδρομος. Με τις τεχνολογίες να εξελίσσονται συνεχώς όμως, τα εναλλακτικά καύσιμα βρήκαν τρόπο να «εισβάλουν» και στις γκάμες κινητήρων των καθημερινών μοντέλων που η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού προτιμά. Κάπως έτσι αυτοκίνητα όπως αυτό που επιλέξαμε σήμερα προσφέρουν ασύγκριτη οικονομία (4,78 €/100 km) σε ένα ούτως ή άλλως θελκτικό πακέτο.

Το supermini στο οποίο αναφερόμαστε λοιπόν, έχοντας ανανεωθεί μάλιστα τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, βρίσκεται στις πρώτες γραμμές μάχης της κατηγορίας του, ενώ στην έκδοση φυσικού αερίου έχει ένα λόγο παραπάνω για να το προσέξουν. Με 90 ίππους και 160 Nm ροπής από τον 1.000άρη διπλού καυσίμου, όσοι τυχεροί το αποκτήσουν μπορούν να μετακινούνται με άνεση και κυρίως, σχεδόν τσάμπα!

Α, σωστά.. Το μοντέλο δεν σας είπαμε. Για όσους δεν το «έπιασαν» από την φωτογραφία αναφερόμαστε στο Volkswagen Polo, ένα αυτοκίνητο που ανέκαθεν είχε επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, ενώ εδώ θα βρείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του γερμανικού μοντέλου.

Τέλος, κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε 3+1 εκδόσεις του συγκεκριμένου supermini που θα ταιριάξουν σε όλα τα γούστα.

polo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...