Πωλείται Chevy Camaro με εμφάνιση Ferrari!

Ο ιδιοκτήτης της πιθανών να είναι λάτρης των ιταλικών μοντέλων καθώς το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί ένα συνονθύλευμα «χαρακτήρων»!

  • -
  • -

Το εγχείρημα αυτό είναι ένα Chevrolet Camaroτου 1985, που ο ιδιοκτήτης του πλήρωσε 8.700 ευρώ για να το μετατρέψει σε μια ποικιλόμορφη Ferrari. Επιπλέον αυτή την στιγμή βρίσκεται στο eBay προς πώληση και το bodykit που χρησιμοποιήθηκε για την μετατροπή ονομάζεται K1 Evoluzione.

Αναλυτικότερα, η ρέπλικα κάτω από το καπό κρύβει έναν V8 5,7-λίτρων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 700R4. Παρόλο που το οδόμετρο γράφει 14.000km, ο ιδιοκτήτης του ενημέρωσε ότι έχει διανύσει συνολικά 160.000km.

Στον εξωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου το λογότυπο της ιταλικής φίρμας, είναι εμφανές τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Παράλληλα, ο πίσω προφυλακτήρας φιλοξενεί την εξάτμιση στο κέντρο, με τις δύο απολήξεις και τα φωτιστικά σώματα είναι κόκκινης απόχρωσης.

Κοιτώντας το όχημα από το πλάι θυμίζει έντονα την εικονική Testarossa, κυρίως στο σημείο που βρίσκονται οι δύο πόρτες. Από την άλλη, στο εμπρόσθιο μέρος ο προφυλακτήρας είναι ευμεγέθης. Ωστόσο σε όλη την μετατροπή η πιο ξεχωριστή πινελιά «αποτυπώνεται» στις ζάντες που προέρχονται από την F40.

Τέλος , στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί το λογότυπο της Ferrari πάνω στο τιμόνι και οι «καπλαμάδες» της πόρτας θυμίζουν κατά πολύ τα εξωτικά supercars. Παρόλο που δεν επρόκειτο για ένα άσχημο αποτέλεσμα παραμένει κάπως δύσμορφο. Κυρίως λόγω της American Muscle φιλοσοφίας του αμαξώματος και των «αιχμηρών» προσθηκών της Ferrari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...