Nissan LEAF: Το «καλύτερο μεταχειρισμένο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο»

Το δεύτερης γενιάς μοντέλο παίρνει δικαίως τον τίτλο για το 2022!

  • -
  • -

Σύμφωνα με τα βραβεία «Carbuyer Car of the Year 2022», το Nissan LEAF δεύτερης γενιάς αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Οικογενειακό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο».

Τα ετήσια βραβεία «Carbuyer Car of the Year» αναδεικνύουν τα καλύτερα αυτοκίνητα που πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων κρίνει κάθε όχημα για το πώς αποδίδει σε συγκεκριμένους τομείς, καθώς και το συνολικό πακέτο. Κάθε όχημα που έχει επιλεγεί πρέπει να εντυπωσιάσει όσον αφορά το κόστος κτήσης και χρήσης, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

Όταν κυκλοφόρησε το 2010, το LEAF ήταν το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό όχημα μαζικής παραγωγής στον κόσμο. Τώρα, η δεύτερη γενιά του μοντέλου προσφέρει δύο εκδόσεις χωρητικότητας μπαταριών με 40kWh και 62kWh αντίστοιχα, δίνοντας στους οδηγούς επιλογές εμβέλειας και επιδόσεων. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan έχει ξεπεράσει τις 250 χιλιάδες πωλήσεις EV στην Ευρώπη,  σηματοδοτώντας μια επιτυχημένη δεκαετή παρουσία στην ηλεκτροκίνηση.

Επιπρόσθετα, ο εκδότης των Carbuyer and Driving Electric, Richard Ingram, δήλωσε: «Παρ’ όλο τις αρκετές αρετές, το LEAF έχει τη δυνατότητα να μειώσει δραστικά το κόστος χρήσης, χωρίς τις υψηλές τιμές αγοράς που συχνά συνδέονται με νέα ηλεκτρικά οχήματα».

Το πρωτοποριακό EV μπορεί τώρα να αποκτηθεί με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500€, για την έκδοση με την μπαταρία των 40Kwh (συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή  και στην απόσυρση παλαιού οχήματος).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...