Αυτό είναι ομορφότερο hypercar του κόσμου!

Η απόφαση των σχεδιαστών ήταν ομόφωνη

  • -
  • -

Κατά τη διάρκεια του 36ου Διεθνές Φεστιβάλ στο Παρίσι, επιτροπή επαγγελματιών σχεδιαστών αυτοκινήτου ανέδειξε το πιο όμορφο hypercar του κόσμου! Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι και αφορούν μοντέλα που παράγονται σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων, έχουν κόστος πάνω από 60.000 ευρώ και διακρίνονται για τη δυναμική τους σχεδίαση αλλά και τις εκρηκτικές τους επιδόσεις.  

Το μοντέλο που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο, είναι η Bugatti Bolide! Το εντυπωσιακό hypercar που παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο τον Οκτώβριο του 2020, απέκτησε έκδοση παραγωγής φέτος τον Αύγουστο και θα παραχθεί μόλις σε 40 κομμάτια. Φυσικά, η μοναδικότητα της την καθιστά απλησίαστη, με το κόστος κάθε μίας από αυτές να αγγίζει τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια.



MAΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ HYPERCAR THΣ BUGATTI ΕΔΩ

Μάλιστα, το μοντέλο παραγωγής δεν θα διαφέρει σημαντικά σε σχέση με τον αρχικό πρωτότυπο, στοιχείο που αυξάνει τη μοναδικότητα της και σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον της επιτροπής σχεδιαστών που της χάρισε τον τίτλο του ομορφότερου hypercar.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, το Audi Q4 e-tron Sportback ανακηρύχθηκε ως το πιο όμορφο μοντέλο παραγωγής και το DS Aero Sport Lounge κέρδισε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτοτύπου. Η Mercedes-Benz Vision AVTR αναδείχθηκε ως το πιο όμορφο φουτουριστικό μοντέλο, ενώ η Maserati MC20 το πιο ωραίο supercar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...