Νέο teaser παρουσιάζει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες του ηλεκτρικού Subaru Solterra [Video]

Πιθανολογείται η επίσημη πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του χρόνου

  • -
  • -

Μέσω ενός νέου video που μόλις δημοσίευσε η Subaru έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover που ετοιμάζεται να παρουσιάσει – υπάρχει πιθανότητα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και πριν το τέλος του έτους – ενώ εντός του βίντεο υπάρχει και μία ξεκάθαρη εικόνα του εσωτερικού.

Σε όσους η καμπίνα θυμίσει κάτι πιθανότατα αυτό να συμβαίνει διότι το Solterra αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ των Subaru και Toyota. Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε να συμβαίνει και στο παρελθόν με τα GT86-BRZ, το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει και με τα δύο σήματα, αλλά με ελαφρώς διαφορετικό design. Το Toyota το γνωρίσαμε ως bZ4x concept και όπως είχαμε αναφέρει όταν είχε παρουσιαστεί, σύμφωνα με την ιαπωνική μάρκα το μοντέλο έχει ως στόχο να συνδυάζει την θρυλική ποιότητα, αντοχή και μακράς διαρκείας αξιοπιστία της Toyota, με τις δυνατότητες που προσφέρει η τετρακίνηση της Subaru «για μία εμπειρία οδήγησης άνετη, αλλά και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα».

Το Solterra προορίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 ως MY2023. Αν κρίνουμε από των αριθμό των teaser που όλο και πληθαίνουν, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η ιαπωνική μάρκα προχωρούσε σύντομα σε πλήρη αποκάλυψη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...