Το νέο Honda Integra έκανε πρεμιέρα στην Κίνα

Η πολυτελέστερη και στυλάτη εκδοχή του Honda Civic Sedan ονομάζεται Integra στην αγορά της Κίνας.

  • -
  • -

Στο μυαλό μας, το άκουσμα του Honda Integra αυτόματα συνδυάζεται με το γνωστό, λατρεμένο κουπέ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι από τα καλύτερα προσθιοκίνητα αυτοκίνητα της ιστορίας στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, ενώ το ατμοσφαιρικό του μοτέρ έχει αφήσει εποχή, όπως  οι περισσότεροι κινητήρες της Honda εκείνη την περίοδο.

Πλέον το Honda Integra έχει αλλάξει. Στην αγορά της Κίνας το συναντάμε ως μια πολυτελέστερη και στυλάτη εκδοχή του Civic Sedan, έχοντας ανασχεδιασμένο εμπρός, αλλά και πίσω τμήμα. Τα δύο μοντέλα μοιράζονται το ίδιο πάτωμα, τα ίδια μηχανικά μέρη και το ίδιο εσωτερικό, οπότε δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα στην ουσία τους.

 Με μήκος που αγγίζει τα 4,69 μέτρα, το Honda Integra της κινέζικης αγοράς προσφέρει μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, ενώ τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED στο πίσω μέρος το καθιστούν περισσότερο ελκυστικό σε σύγκριση με το αντίστοιχο Civic. Ενδιαφέρον στοιχείο, η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με τους κινητήρες του Honda Integra. Πιθανότατα θα διατίθεται και με τον τούρμπο VTEC τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων που γνωρίζουμε από το Civic, με 182 ίππους και 240 Nm ροπής. Τέλος, να πούμε ότι το όνομα Integra θα συνοδευτεί και από το σήμα της Acura στις ΗΠΑ, εκεί όμως θα είναι ένα πεντάθυρο liftback και όχι τετράθυρο sedan.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...