Ραντάρ κατέγραψε Ferrari να πηγαίνει στον αυτοκινητόδρομο με 250 χλμ./ώρα [Video]

Εκτός του ότι κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ταυτόχρονα έκανε και «σφήνες»! Δείτε τι ποινή του επιβλήθηκε.

  • -
  • -

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία της Μάλαγα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο AP7. Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο της Direccion General de Trafico, κατέγραψε ένα αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα μεγαλύτερη των 250 χλμ./ώρα και ταυτόχρονα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με τον ολλανδικής υπηκοότητας οδηγό, ο λόγος της βιασύνης του οφειλόταν στο ότι θα έχανε την πτήση του από το αεροδρόμιο της Μάλαγα. Οι αστυνομικοί αφού έλεγξαν το εισιτήριο επιβίβασης και την ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου, του επέβαλαν πρόστιμο 600 ευρώ και συνάμα του αφαίρεσαν 6 μονάδες από το point system.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία ασφάλειας αυτοκινητόδρομων (DGT) μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter.

Το όριο ταχύτητας στον AP7 περιορίζεται στα 120 χλμ./ώρα δηλαδή κάτι παραπάνω από τα μισά χιλιόμετρα που κινείτο ο οδηγός του ιταλικού supercar. Προφανώς η ποινή που του επιβλήθηκε είναι μικρή καθώς αν κρινόταν ένοχος για απερίσκεπτη οδήγηση θα επωμιζόταν με 1 έως 6 έτη κάθειρξης. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...