Μια βραδιά αφιερωμένη στη φιλοσοφία της Mazda

Η Mazda Autoone διοργάνωσε μία βραδιά αφιερωμένη στην ιαπωνική εταιρεία, μέσα από την οποία παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τα μελλοντικά σχέδια της Mazda

  • -
  • -

Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda, πραγματοποίησε μία εκδήλωση, η οποία και αποτέλεσε μία βραδιά αφιερωμένη στη φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρείας. Ξεχωριστοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών, όπως και ο γνωστός σεφ κ. Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τη μάρκα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε το «αύριο» που σχεδιάζει η Mazda για να προάγει τη βιωσιμότητα του πλανήτη και της κοινωνίας, έγιναν αναφορές στα νέα μοντέλα και τις καινοτομίες που σκοπεύει να φέρει η μάρκα, ενώ πραγματοποιήθηκε και ένας απολογισμός για τη μέχρι τώρα παρουσία της στην ελληνική αγορά.

 


Το όραμα και η στρατηγική της μάρκας, επικεντρώνεται στην προστασία περιβάλλοντος και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η Mazda δεσμεύεται, έως το 2050, να γίνει ουδέτερη σε άνθρακα, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της. Για να επιτευχθεί αυτός ο φιλόδοξος στόχος, ακολουθεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική που ονομάζεται «Προσέγγιση πολλαπλών λύσεων», η οποία υποστηρίζει ότι όλες οι διαθέσιμες λύσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα, και για να ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες ατομικής μετακίνησης ή σε τοπικές συνθήκες. Στόχος της Mazda είναι να έχει όλα τα νέα μοντέλα της, πλήρως ή μερικώς εξ-ηλεκτρισμένα έως το 2030, ενώ ταυτόχρονα να τελειοποιήσει τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως, χωρίς συμβιβασμούς για όσους αγαπούν την οδήγηση.

Μέσα από παγκόσμιες συνεργασίες και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το MyMazdaApp σχεδιάζει μία νέα εποχή, όπου η μετακίνηση προσφέρεται ως υπηρεσία προσβλέποντας στη σύνδεση των ανθρώπων μεταξύ τους και τη σύνδεση τους με την κοινωνία.




27 μήνες επανα-λειτουργίας της Mazda στην Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2019, η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελληνική αγορά με τη Mazda Autoone, εταιρία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Σε αυτούς τους 27 μήνες παρουσίας η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Έχοντας διαχειριστεί περισσότερα από 6,600 αιτήματα πελατών και έχοντας καταγράψει 830 ταξινομήσεις, προσθέτει άλλη μία διάκριση στην λειτουργία της. Στην έρευνα που πραγματοποίει κάθε μήνα η Mazda Motor Europe παρακολουθώντας τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών, η ελληνική Mazda Autoone αναγνωρίζεται ως η χώρα με τα υψηλότερα αποτελέσματα στη Νοτιοανατολικής Ευρώπη και βαθμολογείται με 97%!



Σύμφωνα με στοιχεία ταξινομήσεων, στην Ελλάδα υπάρχει μια σημαντική μερίδα καταναλωτών που επιλέγει αυτοκίνητα Ιαπωνικών μαρκών, συγκεκριμένα 1 στους 4.

Παραδοσιακά,  οι καταναλωτές αυτοί αναζητούν αυτοκίνητα που ακόμα παράγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αφού το Made in Japan είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της  αδιαμφισβήτητης αξιοπιστίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...