Hyundai Kona: Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό αναλυτικά ανά έκδοση

Γνώρισε την πλούσια γκάμα του επιτυχημένου B-SUV, με διαθέσιμες εκδόσεις για όλα τα γούστα

  • -
  • -

Μετά από μία σειρά παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο κορεατικό μοντέλο πριν από περίπου ένα χρόνο, το αγοραστικό κοινό σίγουρα δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του, ενώ η πλούσια γκάμα εκδόσεων και κινητήριων μονάδων, σίγουρα έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης για την απήχηση του Kona.

back

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην ελληνική αγορά με κινητήρια σύνολα βενζίνης, diesel, mild και full hybrid, ενώ δεν λείπουν και οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Οι αποδόσεις κυμαίνονται από τους 120 έως τους 280 ίππους στις εκδόσεις με θερμικό κινητήρα, με το κορυφαίο Kona N να έχει μόλις κυκλοφορήσει, ενώ στις ηλεκτροκίνητες παραλλαγές η απόδοση ορίζεται στους 136 ή 204 ίππους.

kona n

Στα διαθέσιμα κιβώτια βρίσκουμε ένα συμβατικό 6άρι χειροκίνητο, ένα τεχνολογίας iMT και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η Full Hybrid έκδοση έρχεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ το Kona N θα χρησιμοποιεί ένα νέο, επίσης αυτόματο, 8 σχέσεων όμως.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Hyundai Kona

Τιμοκατάλογος Hyundai Kona Full Hybrid

Τιμοκατάλογος Hyundai Kona Electric

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...