Ανανεωμένα Ford Fiesta και Volkswagen Polo: Ποιο προτιμήσατε; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο βασικοί παίκτες της supermini κατηγορίας ανανεώθηκαν πρόσφατα και δεν θα μπορούσαμε να μη τους θέσουμε αντιμέτωπους.

  • -
  • -

Το Ford Fiesta μόλις πριν από μερικές ημέρες παρουσιάστηκε σε ανανεωμένη μορφή, ενώ στο ίδιο στάδιο βρίσκεται το Volkswagen Polo, το οποίο δέχτηκε ένα μικρής έκτασης facelift για να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική πορεία του. Τα δύο αυτά μοντέλα είναι από τα σημαντικότερα της κατηγορίας και συγκεντρώνουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο των αγοραστών supermini.

Το Ford Fiesta έχει σαν όπλο του την απόλυτα fun to drive συμπεριφορά και τους σβέλτους κινητήρες, ενώ το Volkswagen Polo από τη δική του μεριά, ξεχωρίζει με τους χώρους, την ποιότητα και τη γενικότερη «τα κάνω όλα» φιλοσοφία. Ποιο είναι εκείνο που κερδίζει την προτίμησή σας, όμως; Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας, νικητής ανακηρύχθηκε το φρεσκαρισμένο Ford Fiesta και μάλιστα, διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα, δείχνοντας ότι πολλοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για ένα συμμετοχικό, fun to drive αυτοκίνητο πόλης. Αντίθετα, το αναγνωρισμένης αξίας Volkswagen Polo έχει περισσότερη απήχηση στο κοινό που θέλει να πάρει πίσω όσο το δυνατό περισσότερα με την αγορά του.

Ford Fiesta: 64%

Volkswagen Polo: 36%

*τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...