Οι αμαζόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Jeep

Το Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ξεκινά, με τη Jeep να είναι ο βασικός υποστηρικτής των κοριτσιών της Γιουβέντους.

  • -
  • -

Η κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση γυναικών ξεκινά. Οι καλύτερες παίκτριες είναι έτοιμες να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα της Γιουβέντους να έχει στο πλάι της μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών αυτοκινήτου.

Το λογότυπο Jeep 4xe συνοδεύει τις αμαζόνες της «Γηραιάς Κυρίας» στον θεσμό, όπου θα αντιμετωπίσει στους ομίλους τις ομάδες των Τσέλσι, Βόλφσμπουργκ και Σερβέτ.

Η Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe της Jeep, η οποία είναι διαθέσιμη στα Renegade, Compass και Wrangler, προσφέρει κορυφαία απόδοση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Ο πρώτος αγώνας για τα κορίτσια της ομάδας του Τορίνο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στη Γενεύη, απέναντι στη Σερβέτ.

Το λογότυπο 4xe θα συνοδεύει τις αθλήτριες, τονίζοντας τη νέα εποχή που φέρνει η Plug-in Hybrid τεχνολογία για την Jeep, όπου οι υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες συνδυάζονται ιδανικά με την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, τη δυνατότητα κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια και την απόδοση.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως, αυτή είναι η τέταρτη σεζόν που το λογότυπο της αμερικανικής φίρμας εμφανίζεται στις φανέλες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Γιουβέντους. Τα τέσσερα αυτά χρόνια, έχουν κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Coppa Italia και 2 Supercoppa.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...