Νέο Honda HR-V: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Η υβριδική τεχνολογία ενσωματώθηκε στο Honda HR-V και σύντομα θα κυλήσει τους τροχούς του στην ελληνική αγορά, διεκδικώντας το δικό του μερίδιο στην ανταγωνιστική κατηγορία.

  • -
  • -

Το Honda HR-V είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που υιοθέτησαν τη λογική των SUV, περισσότερα από 20 χρόνια πριν. Η πρόταση της ιαπωνικής φίρμας προτιμήθηκε πολύ εκείνα τα χρόνια, ενώ συνέχισε να δηλώνει «παρών» και στις επόμενες γενιές του. Πλέον όμως, το HR-V δείχνει περισσότερο ώριμο από ποτέ. Το επερχόμενο μοντέλο σχεδιάστηκε με νέα δεδομένα και το υβριδικό σύστημα κίνησης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στην Ελλάδα περιμένουμε ότι θα το δούμε αρκετά σύντομα. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία θα φέρει τα πρώτα αυτοκίνητα στο τέλος του έτους, όπου και θα τα παραλάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες. Να αναφέρουμε ότι το σύστημα κίνησης του Honda HR-V αποδίδει συνολικά 131 ίππους με 253 Nm ροπή και η μέση κατανάλωσή του ορίζεται στα 5,4 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 χιλιόμετρα.

Με το όνομα e:HEV, η υβριδική τεχνολογία της Honda έχει δοκιμαστεί και σε άλλα μοντέλα της μάρκας μέχρι σήμερα, στα οποία αποδεικνύει ότι αποδίδει πολύ καλά, παρέχοντας καλές επιδόσεις μαζί με αξιοσημείωτα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Οι Ιάπωνες στέκονται στο ότι η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ στο κέντρο επιτρέπει τη χρήση των Magic Seats στο πίσω μέρος, τα καθίσματα που πραγματικά απογειώνουν την πρακτικότητα του οχήματος με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη φόρτωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...