Δες πόσες Alfa Romeo Giulia και Stelvio έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα!

Οι Αlfa Romeo Giulia και Stelvio πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία τους στην ελληνική αγορά!

  • -
  • -

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, αλλά και Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, το 2021 οι Giulia και Stelvio εφοδιάστηκαν με σύνολα προδιαγραφών Euro 6D-Final, αλλά και σειρά βελτιώσεων στην αεροδυναμική τους απόδοση, με αποτέλεσμα σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές CO2. Χωρίς καμία παραχώρηση στην οδηγική απόλαυση, η μεγαλύτερη αποδοτικότητα που προσφέρουν πλέον τα δύο μοντέλα της Alfa Romeo, οδήγησε σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές αγοράς, αλλά και κόστος χρήσης (τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση καυσίμου, κτλ.).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE Ti
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ALFA ROMEO STELVIO VELOCE Q4

Μετά και την ολοκλήρωση και του 8ου μήνα του 2021, τα στοιχεία δείχνουν ότι το Ελληνικό κοινό ανταποκρίθηκε σ’ αυτή την εξέλιξη, με τις πωλήσεις των Giulia και Stelvio να έχουν φτάσει ήδη σε ιστορικό ρεκόρ για τη χώρα μας, με περισσότερες από 60 ταξινομήσεις. Παράλληλα το μερίδιο αγοράς της Giulia έφτασε το 16% στην κατηγορία των μη υβριδικών μοντέλων με κυβισμό άνω των 2.000κ.εκ.

Παράλληλα με τους νέους κινητήρες, η Alfa Romeo τη φετινή χρονιά για πρώτη φορά έκανε διαθέσιμα τα δύο μοντέλα μέσω του καινοτόμου προγράμματος χρηματοδότησης “Drive Now».  Ενδεικτικά, η Alfa Romeo Giulia με τον δίλιτρο Turbo κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι διαθέσιμη με προκαταβολή μόλις 11.010 ευρώ και μηνιαία δόση 408 ευρώ.

Η γκάμα των Giulia και Stelvio διαθέτει κινητήρες Turbo απόδοσης από 190 έως και 540 ίππους, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 36.700 ευρώ (Giulia) και 45.000 ευρώ (Stelvio). Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...